Achtergrond Femke Aarts

Sinds 1 juli 2019 is Femke Aarts financieel directeur van NEN. Zij heeft veel ervaring in het wendbaarder maken van organisaties en het dienstbaarder maken van financiën en bedrijfsvoering aan de strategie van organisaties.

Tot 1 juli 2019 was Femke directeur financiën en bedrijfsvoering en tevens plaatsvervangend algemeen directeur bij de FNV.

Daarvoor had zij een vergelijkbare functie bij Stichting Pantar Amsterdam. Femke heeft vooral voor de overheid en maatschappelijk organisaties gewerkt.

‘Ik vind het belangrijk om vanuit mijn expertise een bijdrage aan de maatschappij te kunnen leveren. Samen met de gehele organisatie de visie realiseren, is waar ik naar streef. Je moet als organisatie relevant blijven door steeds te innoveren. Hiervoor vertaal ik de behoeften van de buitenwereld continu naar interne processen en systemen. Openheid en transparantie zijn daarbij voor mij essentieel.’

Femke studeerde in 1997 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen, specialisatie Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde. Daarnaast heeft zij de studies Certified Management Accountant (CMA) en Certified Fraud Examiner (CFE) in de Verenigde Staten voltooid.

Eerder door u bekeken