Kiwa Training

Kiwa Training is aanbieder van opleidingen op het gebied van energiedistributietechniek, installatietechniek, kwaliteitsmanagement en zorg.

Voor het lassen van kunststoffen biedt Kiwa Training het volledige traject van opleiden, examineren en certificeren voor:
• PE Elektrolassen conform NTA 8828
• PE Elektrolassen voor Toezichthouders conform NTA 8828
• PE Stuiklassen

In onze eigen unieke praktijklocatie wordt de theorie en praktijk in een juiste balans aangeboden. U doet de benodigde kennis en praktijkervaring op, onder supervisie van onze trainers met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kunststoffen, waardoor u het beste rendement haalt uit uw investering.

Kiwa Training biedt opleidingstrajecten van korte cursussen tot en met complete opleidingen. Cursussen en opleidingen geschikt voor mensen die zowel technisch als bedrijfsmatig werkzaam zijn in de energiedistributie- en/of installatietechniek (gas, warmte en elektriciteit), voor mensen die bezig zijn met het opzetten, onderhouden, beheren en optimaliseren van het kwaliteitsmanagementsysteem, maar ook voor mensen werkzaam in de zorg.

Als onpartijdige, innovatieve Partner for Progress wil Kiwa bedrijven en organisaties écht vooruit helpen. U heeft de ambitie, wij de kennis om samen met u vooruitgang te boeken. Onze activiteiten in certificatie ondersteunen we met inspectie, testen, training, technologie en dataservices. Op basis van gelijkwaardigheid streven we naar een langdurige relatie met u om u te helpen bij het verbeteren van uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers. Zo willen we een bijdrage leveren aan steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer wordende organisaties die de hoogste kwaliteit kunnen bieden en op die manier waarde toevoegen aan de samenleving.Eerder door u bekeken

Contact

Schemabeheer NTA 8828 PE-Elektrolassen
Postbus 5059
2600 GB Delft
Nederland

(015) 2690 324

Remco.Perotti@nen.nl