Mobiliteit

De CO2-uitstoot van de mobiliteitssector mag maximaal 25 Mton zijn in 2030. Om deze reductie te realiseren, zijn er afspraken nodig om de uitstoot terug te dringen en innovaties mogelijk te maken in samenwerking met de gehele sector.

Het is belangrijk dat partijen bij elkaar gebracht worden om tot afspraken te komen. Zowel voor het aanpassen van bestaande afspraken als het maken van nieuwe.

Normontwikkeling

Partijen uit de hele keten zijn al druk bezig om onder begeleiding van NEN te zorgen voor (her)nieuwde afspraken om de energietransitie te bevorderen. Dit doen ze door deel te nemen aan normcommissies. Wilt u meer weten over elektrische voertuigen, bekijk dan het overzicht.

Normtoepassing

Wilt u meer weten over de beschikbare normen, trainingen en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit? Bekijk dit in de NEN Shop.

Contact

Bent u werkzaam in deze sector en wilt u meewerken aan afspraken om de transitie op het gebied van gebouwde omgeving te versnellen? Neem dan contact op met Jan Rietveld of Remco Perotti, (015) 2 690 326 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail