Evenement

Asset management voor vastgoed en infrastructuur

Asset management voor vastgoed en infrastructuur

Deelname: gratis

Inschrijving sluit op 23 december 2013.


  • 9 januari 2014 - Delft

De ontwikkeling van de ISO 55000-serie voor asset management is zo goed als afgerond. De normenserie kan toegepast worden in vele sectoren en is te typeren als een ‘paraplu’-norm: een raamwerk om de parameters voor asset management vast te leggen.

NEN wil graag weten of er behoefte is aan een sectorspecifieke invulling van asset management met ISO 55000 in de vastgoed- en infrastructuursector. Daarom organiseren wij op donderdagmiddag 9 januari 2014 een gratis informatiebijeenkomst over dit onderwerp.

Binnen de sectoren van vastgoed en infrastructuur kan men kiezen voor een concrete toepassing van de eisen in de ISO 55000-serie. NEN vraagt Nederlandse marktpartijen uit de vastgoed- en infrastructuursector hoe zij de toepassingsmogelijkheden van de ISO 55000-serie inschatten voor hun sector.

De ISO 55000-serie biedt een raamwerk dat marktpartijen ondersteunt processen en prestaties optimaal te beheren en te verbeteren. Bovendien krijgen zij de mogelijkheid om te benchmarken. Op deze wijze wordt er beter ingespeeld op de eisen van de asset eigenaren en kan maatwerk worden geleverd door de bedrijfsprocessen intern en onderling af te stemmen. De eerste Nederlandse vertaling van de ISO 55000-serie is per maart 2014 beschikbaar.

Meer informatie leest u in ons persbericht.

Doelgroep

Marktpartijen uit de vastgoed- en infrastructuursector .
Locatie en kosten

Locatie:
NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis.
Inschrijving sluit op 23 december 2013.

Eerder door u bekeken

Inschrijven

Gratis informatiebijeenkomst Donderdagmiddag 9 januari 2014 0,-

Nu inschrijven