Evenement

Bent u Kwaliteitsmanager?

Bent u Kwaliteitsmanager?

Wij bieden u een boost voor uw professionele netwerk!


  • 19 oktober 2016 - Delft

Vooraf informatiebijeenkomst op 19 oktober 2016

Als opmaat voor de ISO-vergadering biedt NEN een gratis informatiebijeenkomst aan op 19 oktober 2016 van 13.00 - 17.00 uur bij NEN in Delft. Je ontmoet daar de mensen die de afgelopen jaren hebben meegewerkt aan de herziening ISO 9001:2015 en krijgt:

• inzicht in hoe de kwaliteitsnormen tot stand komen,
• de rol van Nederland hierin,
• informatie hoe je zelf mee kunt doen
• voordelen van deelname aan normalisatie
• antwoord op al je vragen
• een netwerkborrel.

Leden van de Nederlandse normcommissie mogen deelnemen aan de Nederlandse delegatie naar de ISO-vergaderingen. Op dit moment wordt gewerkt aan de herziening van ISO 9004 en de ondersteunende richtlijnen in de ISO 10000-serie.

Korting entreebewijs Congres ‘Quality is Growth’
Raak je geboeid door de wereld van normalisatie en managementsystemen en besluit je je aan te sluiten bij NEN (en ISO)? Dan ontvang je 50% korting op een entreebewijs tot het congres ‘Quality is Growth’. Zie voor meer informatie www.qualitycongres.nen.nl.
Een unieke gelegenheid voor kwaliteit minnend Nederland om kennis te maken met deze experts en de wereld van normontwikkeling. Ook kun je als ‘observer’ één van de ISO/TC 176-vergaderingen in Rotterdam bijwonen.

Meedoen aan normontwikkeling kwaliteitsmanagement
Wil je meedoen aan de ontwikkeling van normen voor kwaliteitsmanagement dan lichten we in een persoonlijk gesprek graag toe wat de mogelijkheden van deelname zijn:

• Normontwikkeling van de ondersteunende normen en richtlijnen voor kwaliteitsmanagement van Sub Commissie 3 ‘Supporting Technologies’;
• Ambieer je een internationale rol in het kader van ISO/TC 176? Dan kunnen wij samen vaststellen of die ambitie te combineren is met de vacature die bestaat voor de voorzittersrol voor ISO/TC 176/SC3. Die rol is tot dusver vervuld door respectievelijk Shell Chemie, Philips Medical Systems en Essent.
• Ambieer je een rol in het nieuwe NEN Beleidsplatform Managementsystemen dan kunnen we vaststellen of je in het daarvoor opgezette profiel past.

13.00 Inloop en kennismaking
13.15 (NEN) hoe komt een norm precies tot stand, wat betekent het lid te zijn van een normcommissie of platform, wat wordt er van je verwacht, wat kun je van NEN verwachten
14.00 Bob Alisic, ActinQ deelt als ervaren delegatieleider vanuit NL zijn ervaringen met deelname aan ISO-vergaderingen
14.30 Koffie/thee pauze
14.45 Debora van der Tas (NEN) informeert u over het werk van ISO/TC 176 Sub Commissie 3 en de mogelijkheden voor u om hier een rol in te hebben
15.15 Han Visser, SAFRAN Identity and security, vertelt over zijn werk als Nederlands expert in een normontwikkelingstraject (ISO 9001)
15.45 Een certificerende instelling vertelt wat het lid zijn van een normcommissie inhoudt en wat het u kan opleveren
16.15 Netwerkborrel

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft
(route)

Kosten

Aan deze informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Echter bij 'no show' zijn wij gehouden reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen.


Eerder door u bekeken

Inschrijven

Informatiebijeenkomst 13.00-17.00 - Delft 0,--

Nu inschrijven

Aanmelden kan tot 10 oktober 2016

Contact

Vragen over uw registratie? Neem contact op met NEN Evenementen, Dinie van Buuren

(015) 2 690 422

evenementen@nen.nl

Inhoudelijke vragen?

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met Annemarie de Jong

(015) 2 690 390

mm@nen.nl