Evenement

Europese afspraken voor Circulair Bouwen

Europese afspraken voor Circulair Bouwen

  • 28 mei 2019 - NEN, Delft
Programma
13.00 Inloop
13.15 Welkomstwoord
Inleiding normalisatie
Wat gebeurt er momenteel in Nederland op het gebied van CB
Achtergrond van het voorstel
Pauze
Visie Nederlandse markt, discussie
Afsluiting
17.00 Einde

De behoefte aan Europese afspraken voor circulair bouwen neemt toe. NEN organiseert hierover op dinsdag 28 mei 2019 een informatiebijeenkomst. Belanghebbenden worden van harte uitgenodigd over deze afspraken mee te praten. Mocht u verhinderd zijn om bij deze informatiebijeenkomst aanwezig zijn, nodigen wij u uit om een aantal vragen voor ons in te vullen.

Informatiebijeenkomst

Circulaire economie draait om het slim gebruik van grondstoffen, producten en goederen zodat deze hergebruikt kunnen worden. Voor Circulair Bouwen geldt dat materialen opnieuw gebruikt worden, maar ook dat er mogelijkheden ontstaan om gebouwen flexibel in te zetten.

NEN wil inventariseren of het Deense voorstel op steun kan rekenen van de Nederlandse markt. Tijdens de bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de inhoud van het voorstel en kunnen de deelnemers hun behoeften en ideeën rondom dit onderwerp delen.

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

AFBEELDING LOCATIE

Deelnamekosten

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos, maar bij 'no-show' zijn wij gehouden € 35,- reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen.

Eerder door u bekeken

Inschrijven

13.00-17.00 Delft 0,-

Nu inschrijven

Inhoudelijke vragen?

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Haasteren, consultant NEN Materialen & Bouwproducten

015 2 690 443

mb@nen.nl

Vragen over registratie

Heeft u een vraag over uw registratie, neem dan contact op met NEN Evenementen

Evenementen@nen.nl

015 2 690 422 of 2 690 294