Evenement

Informatiebijeenkomst 'Rolstoelen'

Informatiebijeenkomst 'Rolstoelen'

Open vergadering normcommissie


  • 31 oktober 2016 - Arnhem

Op maandag 31 oktober 2016 vindt een vergadering plaats van de normcommissie Rolstoelen. De vergadering staat in het teken van internationale normen over elektrische en hand gedreven rolstoelen. Ook zal er aandacht worden besteed aan rolstoelvastzetsystemen. Bent u fabrikant/leverancier, onderhoudstechnicus en/of anderszins betrokken bij rolstoelen, dan bent u van harte welkom om deze vergadering bij te wonen!

Normcommissie rolstoelen

Leden van de normcommissie ‘Rolstoelen’ werken mee aan Europese en internationale afspraken voor rolstoelen (hand- en elektrisch aangedreven). Het gaat hier om algemene en specifieke eisen en beproevingsmethodes voor rolstoelen inclusief vastzetsystemen. In de meeste gevallen gaat het om afspraken om veiligheid van de gebruiker te waarborgen.

De normcommissie volgt de volgende internationale CEN/TC en ISO/TC ‘Wheelchairs’. Voor besluiten die binnen deze technische commissies genomen worden, wordt binnen de normcommissie een nationaal standpunt gevormd. Dit standpunt wordt als zodanig bij de betreffende commissie ingebracht.

Maak kennis!

Deze vergadering is dé gelegenheid voor (mogelijk) belanghebbende partijen om kennis te maken met de normcommissie. Er is gelegenheid om kennis te nemen van het (inter)nationale werkprogramma en om vragen te stellen en nadere informatie aan direct betrokkenen te vragen. Aan deelname van deze vergadering zijn geen kosten verbonden. Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Rolstoelen’ houdt zich bezig met deze normen.

Locatie

TüV Rheinland
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Kosten

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is kosteloos, maar bij "no-show" zijn wij gehouden reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen.


Eerder door u bekeken

Inschrijven

Informatiebijeenkomst 'Rolstoelen' 13.00 - 17.00 0,--

Nu inschrijven


Vragen?

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat Zorg & Welzijn, Marian van Loenen

(015) 2 690 309

marian.vanloenen@nen.nl