Evenement

Nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD)

Nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD)

  • 5 juni 2020 - NEN Delft

Programma

Voor de organisatie van dit symposium volgt NEN de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet en houdt het beleid van het RIVM aan. Mochten de ontwikkelingen ervoor zorgdragen dat het niet mogelijk is om op 5 juni 2020 het symposium te organiseren, dan wordt er direct contact opgenomen met deelnemers en overige betrokkenen. Het symposium wordt dan mogelijk digitaal aangeboden. Ook daarover ontvangen de deelnemers bericht.

Wijzigingen voorbehouden
Het MDR symposium vindt plaats onder de Chatham House Rules.

Programma
10.00 Inloop en registratie
10.15 Start programma
17.00 Afsluiting met netwerkborrel

Derde editie IVDR symposium, hoe ver bent u anno 2020?

Op 5 juni 2020 organiseert NEN een symposium over de nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD). Het symposium wordt voor de derde keer georganiseerd. Bij de eerste editie in 2018 werden de deelnemers geïnformeerd over de nieuwe wet en de wijzigingen ten opzichte van de huidige wetgeving. De tweede editie stond in het teken van implementatie van de nieuwe wetgeving. En de derde editie staat het volgende thema centraal: Hoe ver bent u anno 2020?

Dit symposium wordt georganiseerd om alle partijen op het gebied van In-vitro diagnostica, waaronder fabrikanten, leveranciers en medische laboratoria, bij elkaar te brengen. De dag bestaat uit twee delen, waarbij een deel informatief is en de rest van de dag ingericht wordt om interactie met experts en elkaar te bevorderen.

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is als fabrikant of leverancier van IVD’s, een keuringsinstelling, professionele gebruiker (medische laboratoria), kwaliteitsmanager, inkoper (logistieke inkoop), distributeur, groothandel, drogisterij, supermarkt, huisarts en apotheker en/of anderszins betrokken bij het onderwerp.

Het symposium is bedoeld om kennis te delen, om partijen de gelegenheid te bieden op een neutraal platform bijeen te komen. Behoort u niet tot één van deze categorieën en wilt u het symposium bijwonen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met NEN. Dit in verband met de doelstelling, het karakter van het symposium en de beperkte zaalcapaciteit.

Aanmelden is mogelijk via NEN Evenementen. In verband met de zaalcapaciteit sluit de inschrijving bij 70 deelnemers.

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

AFBEELDING LOCATIE

Deelnamekosten

Deelnamekosten voor deze bijeenkomst: € 299,- (excl. BTW).
Normcommissieleden ontvangen 15% korting en betalen € 255,- (excl. BTW)
Tot 2 weken voor aanvang kunt u zich kosteloos kunnen afmelden. Hierna bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Eerder door u bekeken

Inschrijven

Symposium 10.00-17.00 NEN Delft 299,-

Nu inschrijven

Inhoudelijke vragen?

Zijn er onderwerpen die niet mogen ontbreken, dan vernemen wij dat graag. Ook voor meer informatie over dit symposium Saliha Lalout, consultant NEN Zorg en Welzijn

015 2 690 318

zw@nen.nl

Vragen over registratie

Heeft u een vraag over uw registratie, neem dan contact op met NEN Evenementen

Evenementen@nen.nl

015 2 690 294