Evenement

Nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD)

Nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD)

  • 5 juni 2020 - NEN Delft

Programma

Het programma komt tot stand in overleg met diverse experts uit het veld. Vragen vanuit de sector staan deze dag centraal. Naar verwachting wordt het programma bekend gemaakt in maart 2020.

De intentie is om te starten met een algemeen deel, waarbij deskundigen de deelnemers bijpraten over de laatste ontwikkelingen. Vervolgens zijn er twee interactieve sessies: één voor professionele gebruikers van IVD’s, de ander voor aanbieders van IVD’s. De dag sluit af met een algemeen deel, waarbij de kennis en uitwisseling van de sessies met elkaar wordt gedeeld. Hierbij is verbinding in de keten het uitgangspunt.

Programma (concept)
10.00 Inloop en registratie
10.15 Start programma
17.00 Afsluiting met netwerkborrel

Derde editie IVDR symposium, hoe ver bent u anno 2020?

Op 5 juni 2020 organiseert NEN een symposium over de nieuwe wet- en regelgeving voor In-vitro diagnostica (IVD). Het symposium wordt voor de derde keer georganiseerd. Bij de eerste editie in 2018 werden de deelnemers geïnformeerd over de nieuwe wet en de wijzigingen ten opzichte van de huidige wetgeving. De tweede editie stond in het teken van implementatie van de nieuwe wetgeving. En de derde editie staat het volgende thema centraal: Hoe ver bent u anno 2020?

Dit symposium wordt georganiseerd om alle partijen op het gebied van In-vitro diagnostica, waaronder fabrikanten, leveranciers en medische laboratoria, bij elkaar te brengen. De dag bestaat uit twee delen, waarbij een deel informatief is en de rest van de dag ingericht wordt om interactie met experts en elkaar te bevorderen.

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is als fabrikant of leverancier van IVD’s, een keuringsinstelling, professionele gebruiker (medische laboratoria), kwaliteitsmanager, inkoper (logistieke inkoop), distributeur, groothandel, drogisterij, supermarkt, huisarts en apotheker en/of anderszins betrokken bij het onderwerp.

Het symposium is bedoeld om kennis te delen, om partijen de gelegenheid te bieden op een neutraal platform bijeen te komen. Behoort u niet tot één van deze categorieën en wilt u het symposium bijwonen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met NEN. Dit in verband met de doelstelling, het karakter van het symposium en de beperkte zaalcapaciteit.

Aanmelden is mogelijk via NEN Evenementen. In verband met de zaalcapaciteit sluit de inschrijving bij 70 deelnemers.

Locatie

NEN
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

AFBEELDING LOCATIE

Deelnamekosten

Deelnamekosten voor deze bijeenkomst: € 299,- (excl. BTW).
Normcommissieleden ontvangen 15% korting en betalen € 255,- (excl. BTW)
Tot 2 weken voor aanvang kunt u zich kosteloos kunnen afmelden. Hierna bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Eerder door u bekeken

Inschrijven

Symposium 10.00-17.00 NEN Delft 299,-

Nu inschrijven

Inhoudelijke vragen?

Zijn er onderwerpen die niet mogen ontbreken, dan vernemen wij dat graag. Ook voor meer informatie over dit symposium Saliha Lalout, consultant NEN Zorg en Welzijn

015 2 690 318

zw@nen.nl

Vragen over registratie

Heeft u een vraag over uw registratie, neem dan contact op met NEN Evenementen

Evenementen@nen.nl

015 2 690 294