Evenement

Ontwikkeling keurmerk slimme zorg thuis

Ontwikkeling keurmerk slimme zorg thuis

  • 24 januari 2019 - Delft
Voorlopig programma
09.00 Ontvangst en registratie
09.30 Start programma
12.30 Afsluiting

Op donderdag 24 januari, tijdens de E-health week organiseert NEN, in samenwerking met WDTM, Nictiz en VitaValley een informatiebijeenkomst als start van de ontwikkeling van een keurmerk voor ‘slimme zorg thuis’. Het keurmerk komt tot stand in een open en transparant proces waaraan in beginsel elke partij, met een belang of expertise, mee kan doen.

Samenwerking
Er is een samenwerking tussen Nictiz, Vitaal Thuis en WDTM. Vitaal Thuis is al in 2014 gestart met een programma. Digitale innovatie en de inzet van thuiszorgtechnologie zijn belangrijke pijlers bij dit programma. Belanghebbende partijen uit de zorg, het bedrijfsleven en kennisinstellingen hebben binnen Vitaal thuis gewerkt aan gezamenlijke specificaties.

Het uiteindelijke doel van het keurmerk is om het toepasbaar te maken voor verschillende toepassingen van thuiszorgtechnologie. Het keurmerk gaat de bestaande WDTM ketenkeurmerken aanvullen op het gebied van Personenalarmering en Toegang tot Zorgwoningen.

Tijdens de bijeenkomst worden de belanghebbenden geïnformeerd over de ideeën en de mogelijkheden om deel te nemen aan het ontwikkelingsproces van het keurmerk!

Doelgroep

Iedereen met een belang of expertise voor een keurmerk: ‘slimme zorg thuis’. Als u belangstelling heeft voor het traject kunt u zich voor 22 december aanmelden om de eerste bijeenkomst op 24 januari 2019 bij te wonen.

Locatie

NEN,
Vlinderweg 6
2623 AX Delft

Deelnamekosten

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos, maar bij 'no-show' zijn wij gehouden reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen.

Eerder door u bekeken

Inschrijven

Informatiebijeenkomst 09.30-12.30 Delft 0,-

Nu inschrijven

Inhoudelijke vragen?

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Kars Jansen, consultant NEN Zog en Welzijn

015 2 690 318

zw@nen.nl

Vragen over registratie

Heeft u een vraag over uw registratie, neem dan contact op met NEN Evenementen

Evenementen@nen.nl

015 2 690 422 of 2 690 294