Sprekers Energie

ir. Ortwin Costenoble

Ortwin Costenoble is een gekend spreker voor onderwerpen als brandstoffen, duurzaamheidscriteria en biobased producten, waarin hij naast normachtergronden ook de aspecten op het gebied wetgeving, certificatie en innovatie behandelt.

ir. Jarno Dakhorst

Jarno Dakhorst is gewend om voor een klein en groot publiek in het Nederlands of Engels een presentatie of lezing te geven over een breed scala aan energiegerelateerde onderwerpen op verschillende detailniveaus, afhankelijk van de achtergrond van het publiek. Jarno heeft ook ervaring met het organiseren van interactieve workshops.

dr. Jeannette Hofman

Jeannette Hofman is manager van het cluster Energie waar nagenoeg alle energievraagstukken aan de orde komen. Zij was drie jaar programmamanager van de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS). Naast (verander)management is Jeannette vooral geïnteresseerd in strategische vraagstukken en de toegevoegde waarde van normalisatie voor industrie enoverheid. Jeannette is gewend voor klein en groot publiek in het Engels, Nederlands en Duits te spreken.

terug

Eerder door u bekeken