NEN Connect

Landbouw & Levensmiddelen (only in Dutch)

Een belangrijk onderdeel van NEN Landbouw & Levensmiddelen is onder andere voedselveiligheid. Onder voedselveiligheid vallen het vóórkomen en het voorkómen van: voedselvergiftigingen, voedselintoleranties, bederf, voedselallergieën en andere mogelijke risico's die aan voedsel kunnen zitten

Er is een groot aantal nationale (NEN-), Europese (CEN-) en internationale (ISO-) genormaliseerde methoden voor het analyseren van de veiligheid van voedingsmiddelen en diervoeders.
De belangrijkste voor Nederland zijn de internationale normen met eisen aan een managementsysteem voor voedselveiligheid, NEN-EN-ISO 22000 t/m NEN-EN-ISO 22005 voor het opzetten van een traceerbaarheidssysteem. Deze zes normen kunt u in één pakket aanschaffen.Wat is NEN Connect?
NEN Connect is het online normbeheerprogramma van NEN.
Met NEN Connect heeft u altijd toegang tot uw normencollectie.

Voordelen NEN Connect

  • Altijd en overal uw normen bij de hand
  • Automatische update van deze normen
  • Printmogelijkheid
  • Automatisch bericht bij een herziening
  • Ook vervallen normversies beschikbaar

NEN Connect Voedselveiligheid (8 normen/publicaties)

Een belangrijk onderdeel in de samenleving is voedselveiligheid. Onder voedselveiligheid vallen het vóórkomen en het voorkómen van: voedselvergiftigingen, voedselintoleranties, bederf, voedselallergieën. Er zijn vele plaatsen en momenten waar deze mogelijke risico’s kunnen ontstaan: tijdens bijv. de oogst, opslag, vervoer en bereiding van het voedsel voor mens en dier.

More info

€ 225,00 p.j.

(tot 10 medewerkers)

Proefabonnement?

Wilt u de mogelijkheden en voordelen van NEN Connect kosteloos uitproberen? Dat kan met het proefabonnement NEN Connect, het online normbeheerprogramma van NEN. Met NEN Connect heeft u altijd toegang tot uw normencollectie.

Proefabonnement: Vrijblijvend en stopt automatisch
Dit proefabonnement is gratis en geldig voor een periode van 30 dagen. Het account loopt automatisch af en is geheel vrijblijvend.

maatwerk!

Mist u normen in de pakketten, geen enkel probleem. NEN kan ook een maatwerkoplossing bieden! Hiervoor kunt u een offerte aanvragen of direct telefonisch contact opnemen met NEN Normbeheer (015) 2690 380.

Actiecode

Heeft u een proefabonnement, dan heeft u een actiecode gekregen voor 15 % korting voor het 1e jaar als u een abonnement afsluit. Vermeld deze actiecode op het aanvraagformulier bij het pakket van uw keuze!

De looptijd van een abonnement is 3 jaar.

NEN Connect: gegarandeerd up-to-date, altijd toegankelijk en eenvoudig in gebruik

De compleetheid is een voordeel van NEN Connect.

Frits van Ooteghem Senior adviseur bij woningcorporatie Woonstede in Ede

Als je bedrijf groeit, moet je iets hebben waar je op kan vertrouwen. Dat kan met NEN Connect.

Marcel de Ridder Hoofd Bedrijfsbureau bij TBK

Met NEN Connect kregen we maatwerk. Ideaal.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA