NEN Connect

Klanten waarderen NEN Connect met een dikke 8, hier leest u waarom

NEN Connect, net zo belangrijk als de verkeersregels

“Met NEN Connect beschikken we altijd over de laatste versie van de normen. Dat is van essentieel belang om onze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren”, vertelt Erwin van de Sande, verantwoordelijke voor Quality, Engineering and Certification bij ECO Ketelservice Verhuur B.V. / ECO Steam Trading & Consultancy B.V. in Tilburg.

Woningcorporatie kiest voor NEN Connect

De vele bouwdelen in een bestek die verwijzen naar verschillende normen, kun je niet allemaal uit je hoofd weten. Maar je moet ze wel kunnen vinden. Daarom is NEN Connect zo handig. Wij willen de materialisatielijsten van onze bestekken zo gaan maken dat je via de linkjes zo doorklikt naar de bijbehorende normen", aldus Frits van Ooteghem, senior adviseur bouw bij woningcorporatie Woonstede in Ede.

Technische dienstverlener kiest voor NEN Connect

De Alewijnse Groep is gespecialiseerd in de maritieme sector, de industrie en de utiliteitsbouw. De vestiging in Zwolle houdt zich vooral bezig met besturingsinstallaties voor sluizen en bruggen. Jan Talens adviseert bij de ontwerpen van de installaties. Daarnaast is hij normbeheerder. ‘In mijn werk gebruik ik de normen ter ondersteuning van mijn advies.

Technisch Bureau kiest voor NEN Connect

Met 30 werknemers valt TBK binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Marcel de Ridder, hoofd Bedrijfsbureau bij TBK, vindt NEN Connect heel geschikt voor het MKB. "Als je meerdere werknemers hebt die regelmatig met normen werken dan biedt NEN Connect zeker toegevoegde waarde."

Ziekenhuis kiest voor NEN Connect

Het topklinische ziekenhuis Medisch Spectrum Twente heeft sinds 2010 NEN Connect. ‘Met NEN Connect weet je dat je werkt met de meest recente normen. Dat vinden wij het belangrijkste voordeel van NEN Connect’, geeft Tim Bost aan.

Dienstverlener kiest voor NEN Connect

DEKRA is een van de toonaangevende expertorganisaties ter wereld. Alle test-, inspectie-, audit- en certificatieactiviteiten van het voormalige KEMA Quality vormen een integraal onderdeel van de DEKRA Certification Group. Dit geldt eveneens voor alle wereldwijd gerelateerde keurings- en certificatiemerken ten aanzien van veiligheid en conformiteit, zoals bijvoorbeeld KEMA-KEUR. Edith Cremers is verantwoordelijk voor het normbeheer bij DEKRA en KEMA.

Gemeente kiest voor NEN Connect Bouwbesluit

Met NEN Connect Bouwbesluit krijg je in één keer een overzicht van de laatste norm en de laatste wijziging daarop. Daar kun je gelijk rekening mee houden bij je toetsing’, aldus Jurjen Venema van de gemeente Duiven. Als adviseur Bouwzaken gebruiken hij en zijn collega’s Connect Bouwbesluit voor het toetsen van bouwplannen.

Ingenieursbedrijf kiest voor NEN Connect

Goed op de hoogte zijn van actuele informatie staat centraal bij ingenieursbedrijf Aveco de Bondt in Rijssen. Dat geldt voor de samenwerking met externe partijen, maar ook voor de vele normen waar de organisatie mee werkt.

Advies- en ingenieursbureau kiest voor NEN Connect

"NEN Connect heeft ons heel wat werk uit handen genomen", aldus Jacqueline Hooijmans, bibliothecaris en informatiespecialist bij Movares. "Voorheen namen we al onze normen op in een interne catalogus. Als er wijzigingen of aanvullingen waren dan moesten we die ook verwerken. Een arbeidsintensief proces. Met het abonnement op NEN Connect is dat niet meer nodig."

Technisch dienstverlener kiest voor NEN Connect

Cofely is een grote landelijke technisch dienstverlener voor de industrie, utiliteit en infrastructuur met innovatieve, state- of-the art oplossingen in Energy Efficiency, Human Comfort en Asset Efficiency. David Niggebrugge, hoofd afdeling Master Data Beheer Calculatie, over de overstap naar een NEN Connect abonnement: ‘NEN zocht uit welke normen we ooit hadden gekocht en hebben deze overgezet in de applicatie NEN Connect. Daar hebben we geen omkijken naar gehad.

Gemeente kiest voor NEN Connect

De archiefkast met normen is bij de gemeente Zoetermeer vervangen door een abonnement op het online beheerprogramma NEN Connect. Als adviseur bouwconstructies bij de gemeente Zoetermeer werkt Rien de Rijke dagelijks met normen.

Adviesbureau kiest voor NEN Connect

Geen muffe geur van honderden normboeken op de afdeling Document management bij adviesbureau Royal Haskoning. Zij hebben een abonnement op het online beheerprogramma NEN Connect.

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
vrijdag 11 oktober 2019.

Bekijk programma en aanmelden