NEN Connect

Klantervaring

Adviesbureau kiest voor NEN Connect

Geen muffe geur van honderden normboeken op de afdeling Document management bij adviesbureau Royal Haskoning. Zij hebben een abonnement op het online beheerprogramma NEN Connect.

Met NEN Connect kunnen onze medewerkers de normen online bekijken of zelfs downloaden naar de eigen computer.

Nicole van Dartel Teamleider Document Management bij Royal Haskoning

Royal haskoning is een onafhankelijk, wereldwijd opererend adviesbureau. De basis van deze onderneming werd al in 1881 gelegd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot zo'n 4300 professionals. Het zal duidelijk zijn dat dit adviesbureau een grootverbruiker is van normen: 'We hadden eerst een abonnement voor online inzage in alle normen van NEN, maar nader onderzoek leerde dat we voornamelijk gebruikmaken van 250 normen. Voor die normen hebben we nu een abonnement afgesloten. Medewerkers kunnen die normen binnen ons abonnement ook als pdf downloaden, mits ze alleen binnen het bedrijf gebruikt worden. Daartoe zijn ze gemerkt met mijn naam en de bedrijfsnaam', zegt Nicole Dartel.

Met NEN Connect kunnen onze medewerkers de normen online bekijken of zelfs downloaden naar de eigen computer.

Nicole van Dartel Teamleider Document Management bij Royal Haskoning

Up-to-date

Door het abonnement op NEN Connect weten de medewerkers in ieder geval zeker dat ze gebruikmaken van de meest actuele norm. Toch lijkt het gevaar aanwezig dat eenmaal gedownloade normen te lang worden gebruikt. Daar is Van Dartel echter niet bang voor: 'In ons kwaliteitshandboek is omschreven dat medewerkers regelmatig moeten inloggen om te controleren of er nieuwe normen zijn. Dat is dus een standaardprotocol.' Ook NPR's en praktijkgidsen zijn in het bezit van Royal Haskoning en worden veelvuldig gebruikt: 'Wat dat betreft zijn we heel tevreden over NEN Connect en de praktijkrichtlijnen en praktijkgidsen. Ook de normen zelf zijn goed bruikbaar, als je eenmaal weet hoe ze in elkaar steken. En kom je er even niet uit, dan zijn er altijd nog de NPR's en praktijkgidsen die normen naar de praktijksituatie vertalen.'

Meer klantervaringen...

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 18 april 2019.

Bekijk programma en aanmelden