NEN Connect

Klantervaring

Dienstverlener kiest voor NEN Connect

DEKRA is een van de toonaangevende expertorganisaties ter wereld. Alle test-, inspectie-, audit- en certificatieactiviteiten van het voormalige KEMA Quality vormen een integraal onderdeel van de DEKRA Certification Group. Dit geldt eveneens voor alle wereldwijd gerelateerde keurings- en certificatiemerken ten aanzien van veiligheid en conformiteit, zoals bijvoorbeeld KEMA-KEUR. Edith Cremers is verantwoordelijk voor het normbeheer bij DEKRA en KEMA.

Met NEN Connect kregen we maatwerk. Ideaal.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA

Normen moeten up-to-date zijn. Daarom werken we met NEN Connect.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA

Wereldwijde beschikbaarheid

"Sinds wij met NEN Connect werken, hebben al onze collega’s in binnen en buitenland direct de beschikking over onze normen. Ik krijg onder andere aanvragen uit Amerika, China en Italië. Voorheen moest ik bestelde normen aan iedere aanvrager apart toesturen. Met NEN Connect
zijn de normen in één keer wereldwijd beschikbaar voor al onzevestigingen. En 24-uur per dag beschikbaar. Daarbij is NEN Connect onmisbaar. "Buitenlandse normen die DEKRA bij buitenlandse normalisatie-instituten bestelde, worden ook via NEN Connect aangevraagd. "Het was heel arbeidsintensief om normen bij verschillende leveranciers op te vragen. Nu loopt alles via NEN Connect, binnenkort ook de Duitse normen die we voor onze Duitse collega’s tot onze beschikking willen hebben."

NEN Connect biedt wereldwijde beschikbaarheid van normen, dat is voor ons heel belangrijk.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA

Besparing van tijd

"Een belangrijk deel van ons werk zit in China, daar worden ook testen gedaan voor de Nederlandse markt. Met NEN Connect verlopen aanvragen voor normen vanuit China precies hetzelfde als voor Nederlandse collega’s. Toesturen van papieren versies van normen is niet langer nodig. Dat bespaart tijd. De bestelde norm is nu binnen een half uur beschikbaar, voor iedereen. Door NEN Connect zijn mijn collega’s er ook van verzekerd dat ze altijd met de meest recente norm werken."

Meer klantervaringen...

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 18 april 2019.

Bekijk programma en aanmelden