NEN Connect

Klantervaring

NEN Connect, net zo belangrijk als de verkeersregels

“Met NEN Connect beschikken we altijd over de laatste versie van de normen. Dat is van essentieel belang om onze werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren”, vertelt Erwin van de Sande, verantwoordelijke voor Quality, Engineering and Certification bij ECO Ketelservice Verhuur B.V. / ECO Steam Trading & Consultancy B.V. in Tilburg.

“NEN Connect is erg gebruiksvriendelijk: het enige wat je eigenlijk moet doen, is inloggen. Met NEN Connect beschik je altijd over de meest actuele normen. Dat is prettig, want je wil niet dat er dingen mislopen"

Erwin van de Sande Verantwoordelijke voor Quality, Engineering and Certification

“Zoals de verkeersregels een rol spelen in het dagelijkse leven, zo spelen de normen een rol bij onze werkzaamheden. Bij ECO verhuren en verkopen we onder andere stoom- en warmwaterketels. De normen lopen als een rode draad door onze werkzaamheden heen. Met name het pakket NEN Connect Gasinstallaties Totaal gebruiken we intensief.”

Altijd up-to-date met NEN Connect
“Als een klant om een nieuwe of tijdelijke ketel vraagt, dan gaan wij langs en brengen we de situatie in kaart. Vervolgens stellen we de tekeningen van de installatie en het leidingwerk op binnen de kaders van het pakket NEN Connect Gasinstallaties Totaal. Om het werk goed uit te kunnen voeren, moeten we op de hoogte zijn van de meest recente versie van de normen. Het online normbeheersysteem NEN Connect maakt dat mogelijk.”

Wijzigingen en updates
“Hoe dat in z’n werk gaat? Dat is heel eenvoudig. Regelmatig ontvang ik een e-mail van NEN met daarin wijzigingen en updates over de normen. De wijzingen die van toepassing zijn op de normen die wij gebruiken, bekijken we en worden besproken met alle betrokkenen. Zo spelen we direct in op de wijzigingen en kunnen we onze klanten altijd optimaal van dienst zijn.”

“NEN Connect speelt een belangrijke rol in onze dagelijkse werkzaamheden. Net zoals de verkeersregels in ons dagelijkse leven.”

Erwin van de Sande Verantwoordelijke voor Quality, Engineering and Certification

Online, gemakkelijk, gebruiksvriendelijk
“Omdat we met NEN Connect Gasinstallaties Totaal over een totaalpakket beschikken, hebben we in principe alle geschikte normen in huis. Komt het toch voor dat we een norm missen? Dan is dit met NEN Connect zo opgelost: je logt in met je persoonlijke account, zoekt de norm die je nodig hebt, plaatst ‘m in het winkelwagentje en binnen tien minuten heb je de complete norm binnen! Kortom, het online beheersysteem is toegankelijk en gebruiksvriendelijk.”

Meer klantervaringen...

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 18 april 2019.

Bekijk programma en aanmelden