NEN Connect

Klantervaring

Technisch Bureau kiest voor NEN Connect

Met 30 werknemers valt TBK binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Marcel de Ridder, hoofd Bedrijfsbureau bij TBK, vindt NEN Connect heel geschikt voor het MKB. "Als je meerdere werknemers hebt die regelmatig met normen werken dan biedt NEN Connect zeker toegevoegde waarde."

Als je bedrijf groeit, moet je iets hebben waar je op kan vertrouwen. Dat kan met NEN Connect.

Marcel de Ridder Hoofd Bedrijfsbureau bij TBK

Wereldwijde beschikbaarheid

TBK in IJsselstein biedt alle facetten van techniek in de utiliteitsbouw, zoals beveiligingstechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties. Als technisch aannemer met een BRL certificering zijn ze verplicht een aantal normen in hun bezit te hebben. Een half jaar geleden stapte de elektrotechnische afdeling van TBK over op NEN Connect. "Van normen op papier naar digitale normen, een hele verademing", aldus Marcel de Ridder die verantwoordelijk is voor het beheer . "Aan de hand van vakliteratuur in combinatie met de update-service van NEN hield ik bij welke nieuwe norm uitkwam en die bestelde ik bij NEN. De hoeveelheid normen en het feit dat meerdere mensen binnen TBK met normen werken, maakten het beheer ervan steeds lastiger. Papieren normen belanden nogal eens bij mensen op het bureau en dat is lastig als een ander dezelfde norm ook nodig heeft. We wilden de normen op een centrale locatie hebben zodat alle werknemers erbij kunnen en zodoende kwamen we uit bij NEN Connect."

Tijdwinst

"Collega’s zijn verrast dat de normen zo snel beschikbaar zijn. Als me wordt gevraagd een norm te bestellen is de volgende vraag wanneer de norm in huis is. Mijn antwoord dat die over 5 minuten beschikbaar is, roept altijd wel de reactie ‘dat is snel’ op. Met NEN Connect voeg je snel
en eenvoudig een nieuwe norm toe. Dat is zeker een voordeel in deze tijd waarin snel geschakeld moet worden. Voor collega’s die op de dag van hun normaanvraag een offerte uit moeten brengen is die snelheid belangrijk. Ik ben zelf ook minder tijd kwijt aan het beheer van de normen.
Dat is prettig, want er is genoeg te doen."

Met NEN Connect ben ik altijd verzekerd dat ik de meest recente norm heb.

Marcel de Ridder Hoofd Bedrijfsbureau bij TBK

Gebruiksgemak

Een ander aspect waar Marcel de Ridder enthousiast over is, is de toegenomen functionaliteit en toegankelijkheid van de normen. "Collega’s die een overleg met een opdrachtgever hebben, printen de delen van een norm die ze tijdens hun bespreking nodig hebben uit. Binnenkort kunnen ook mijn werktuigbouwkundige collega’s op deze manier aan de slag. We nemen een groter abonnement zodat ook de werktuigbouwkundige tak kan overstappen van papieren naar digitale normen. Het hele bedrijf draait dan op NEN Connect."

Meer klantervaringen...

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 18 april 2019.

Bekijk programma en aanmelden