NEN Connect

Klantervaring

Ziekenhuis kiest voor NEN Connect

Het topklinische ziekenhuis Medisch Spectrum Twente heeft sinds 2010 NEN Connect. ‘Met NEN Connect weet je dat je werkt met de meest recente normen. Dat vinden wij het belangrijkste voordeel van NEN Connect’, geeft Tim Bost aan.

Met NEN Connect hoef je niet uit te zoeken of er een recentere versie van een norm is. Je weet dat de normen up-to-date zijn.

Tim Bost Biomedisch technoloog bij Medisch Spectrum Twente

Wereldwijde beschikbaarheid

Als Biomedisch Technoloog houdt Tim Bost zich bezig met de kwaliteit en veiligheid van apparatuur. "Binnen de afdelingen Klinische Fysica en Medische Techniek maken we zelf nagenoeg niets, normen gebruiken we voornamelijk om te toetsen. Als medische apparatuur volgens een bepaalde norm is ontwikkeld, ken je bepaalde specificaties waar de leverancier zich aan verbindt. Wij gebruiken die normen vervolgens om bijvoorbeeld elektrische veiligheidstesten uit te voeren."

Voor iedereen beschikbaar

Naast de afdelingen Klinische Fysica en Medische Techniek gebruikt ook de afdeling Gebouwbeheer normen. Deze afdelingen hadden, voor NEN Connect, allemaal hun eigen normbeheerder en hun eigen normen. ‘Niet erg overzichtelijk en je weet van elkaar niet welke normen je hebt.

Met NEN Connect hebben we één centraal punt met één normbeheerder. Een groot voordeel van NEN Connect is dat we een duidelijk overzicht hebben van welke normen we in huis hebben en dat deze voor iedereen beschikbaar zijn.

Eenvoudig zoeken

"Voor ons is het belangrijk dat we normen snel kunnen vinden. Met NEN Connect kan je op een eenvoudige wijze binnen je eigen normenbestand zoeken, zo vind je sneller de juiste norm. Daarnaast kun je eenvoudig normen toevoegen aan de collectie. De collega’s van Klinische Fysica, Medische Techniek en Gebouwbeheer kunnen allemaal inloggen op NEN Connect en direct een norm aanvragen bij de beheerder. Wel zo gemakkelijk."

Financiële zekerheid

Het gebruiksgemak van NEN Connect heeft volgens Bost ook een financiële component. "Met het afsluiten van het abonnement hebben de afdelingen ieder een budgettair akkoord gegeven, de kosten zijn daarmee duidelijk. Als er voorheen een norm moest komen, moest dat aangevraagd worden bij het teamhoofd en moest er eerst een financieel akkoord gegeven worden. Dat financiële akkoord is nu door de drie afdelingen op voorhand afgegeven.
NEN Connect geeft zekerheid.

Meer klantervaringen...

Contact NEN Klantenservice

Voor meer informatie over
NEN Connect, vrijblijvend persoonlijk advies of een demonstratie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 18 april 2019.

Bekijk programma en aanmelden