NEN Connect Jubileumcongres

Een terugblik op een dag vol inspirerende demonstraties en presentaties, samen met de klanten van NEN Connect.

Een dag vol inspiratie!

Op 15 november hebben we samen met onze klanten het 10-jarig bestaan van NEN Connect gevierd. Onder begeleiding van dagvoorzitter Erik Peekel zijn we de toekomst ingedoken en hebben we technieken en processen gezien en ervaren die nu al bestaan! Kortom een dag vol demonstraties, presentaties, gesprekken en lekkernijen. Op deze pagina vindt u alle foto's, presentaties (deze worden aangevuld zodra ze beschikbaar zijn) en meer van de dag. Op naar de volgende 10 jaar NEN Connect!

“Geweldige dag, goed om onze klanten te zien en zoveel input te krijgen op de ontwikkelingen voor NEN Connect”

Edmund Timm, Manager Sales en Marketing

Terugblik NEN Connect Jubileumcongres 2017

Een korte sfeerimpressie van de dag gefilmd met de dagvoorzitter Erik Peekel.

Bekijk de foto's!

Heeft u ook foto's van de dag? Deel ze via Twitter of Linkedin met #NENConnect.

SprekersAugmented reality

Edwin Bastings, Actemium

Augmented Reality Smart Coaching maakt van iedere engineer een service expert Actemium biedt een out-of-the-box oplossing met een Tablet, Smartphone of slimme bril (smart glasses). Door gebruik van Augmented Reality worden Engineers en Operators ondersteund bij hun werkzaamheden en verhoogt het de first-time fix rate. Met deze out-of-the-box oplossing verhelpt u technische problemen sneller en efficiënter.

BEKIJK PRESENTATIE

Ervaar de innovatie en vernieuwing met Robots

Richard Kuijpers, eigenaar van Smartrobot.solutions

De wondere wereld van robots en technologische ontwikkelingen op dit moment. Diverse robots komen op het podium om hun talenten te tonen. Tevens komt aan bod de mogelijke concepten en leerervaringen / valkuilen uit de praktijk wanneer een robot wordt ingezet.Solar Technology comes close

Ian Bennett, DSM Solar

Ian Bennett is een Senior System Specialist PV Solar binnen DSM Advanced Solar. Hij werkt aan het toepassen en testen van verschillende producten voor de productie van zonnepanelen. DSM Advanced Solar ontwikkelt materialen en technologieën om het rendement van zonnepanelen te verhogen met als doel de acceleratie van de implementatie van zonne-energie. Same sun. More power.™Winnaar NENnovation Award 2017

Jasper Boomker, de Nierstichting

De Nierstichting werkt via de maatschappelijke onderneming NeoKidney aan de ontwikkeling van een draagbare kunstnier: een hemodialyse-apparaat dat past in een koffer en dialyse buiten het ziekenhuis makkelijker maakt. Daarvoor zijn meerdere technologische doorbraken gerealiseerd.

BEKIJK PRESENTATIE3D printen op grote schaal

Johan Bolhuis, BAM

De voordelen en ontwikkelingen in het 3D-printen van constructieve betonconstructies. Nu een fietsbrug, wat maken we in de toekomst?

  • Duurzaam (minder materiaal en afval, CO2-reductie in productieproces)
  • Flexibele vormen (vrijheid voor architecten)
  • Minder omgevingshinder
  • Het productieproces
  • Ontwikkelingen: ontwerp, beton, wapening, voorspanning


Boven en onder de grond in 3D

Wim van Grunderbeek, Gasunie

Exact weten wat er waar onder de grond ligt, is een sterke wens van aannemers, bouwbedrijven, netbeheerders en meer. Gasunie heeft samen met MapXact een grondradartechniek nu zover doorontwikkeld dat binnenkort iedereen met de techniek kan werken. Doel: alle kabels en leidingen nauwgezet in kaart en geen graafschades meer.

Ontmoet de mensen achter NEN Connect in 360°
Kijk mee hoe Fiona Yauw je meeneemt in het NEN gebouw en je een nieuwe kijk geeft op de mensen achter NEN Connect, de totaaloplossing voor het beheren en gebruiken van normen.

TIP: Bekijk deze video met behulp van een VR bril.