NEN Connect

Naar alle NEN Connect bouwpakketten

NEN Connect Bouwbesluit

Het Bouwbesluit en de Regeling Bouwbesluit zijn aan verandering onderhevig. En daarmee de normen die via de bouwregelgeving worden aangestuurd. U weet hoe belangrijk het is om over de juiste informatie te beschikken. NEN Connect Bouwbesluit kan u daarbij uitstekend helpen.

Extra informatie
Bouwbesluitnormen altijd actueel (pdf)Wat is NEN Connect?
NEN Connect is het online normbeheerprogramma van NEN.
Met NEN Connect heeft u altijd toegang tot uw normencollectie.

Voordelen NEN Connect

  • Altijd en overal uw normen bij de hand
  • Automatische update van deze normen
  • Printmogelijkheid
  • Automatisch bericht bij een herziening
  • Ook vervallen normversies beschikbaar

Kies uw pakket

NEN Connect Bouwbesluit - Totaal

Bekijk de inhoud (210 normen)

€ 3255,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Bent u verantwoordelijk voor het toetsen van de haalbaarheid bouwplannen? Of geeft u advies op allerlei verschillende bouwvlakken? Dan is het belangrijk dat u beschikt over alle actuele (en ingetrokken) Bouwbesluitnormen.

Met NEN Connect Bouwbesluit Totaal heeft u al de Bouwbesluitnormen en andere relevante normen, zoals praktijkrichtlijnen in huis. U en uw collega’s hebben de zekerheid dat u altijd alles online kan raadplegen. U bent compleet voorzien. NEN Connect Bouwbesluit Totaal kunt u gebruiken als juridisch en praktisch naslagwerk. Bekijk de inhoud (pdf).

NEN Connect Bouwbesluit - Constructeurs

Bekijk de inhoud (111 normen)

€ 1622,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Als constructeur heeft u dagelijks te maken met constructieve berekeningen. Er wordt erop vertrouwd dat u de veiligheidsmarges toetst en bewaakt. De voorschriften rondom constructies veranderen echter regelmatig. Dit gebeurt bij het berekenen van de haalbaarheid van het ontwerp tijdens de conceptfase, maar (soms) ook tijdens de bouwfase. Om faalkosten te vermijden is het daarom belangrijk dat u als vraagbaak beschikt over de actuele normen.

Het profiel NEN Connect Bouwbesluit Constructeurs is hierdoor uiterst geschikt voor u. U kunt de actuele constructienormen gemakkelijk online raadplegen. Dit biedt echt een uitkomst! Bent u al voorbereid op de Eurocodes? Met NEN Connect Bouwbesluit Constructeurs bent u verzekerd van alle Eurocodes. Deze Europese normen voor constructieve veiligheid zijn met het aankomende Bouwbesluit van toepassing. Bekijk de inhoud (pdf).

NEN Connect Bouwbesluit - Brandveiligheid

Bekijk de inhoud (46 normen)

€ 934,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Bij een onderwerp als brandveiligheid is het essentieel om op de hoogte te zijn van de laatste eisen en normen en hier tijdig op in te spelen. Het Bouwbesluit geeft in een aantal hoofdstukken specifieke eisen met betrekking tot brandveiligheid. Zo moet u rekening houden met ontvluchten, constructies, installaties, compartimentering en materiaalgebruik. Brandveiligheid is een complex onderwerp. Normen bieden u antwoord op de vraag: ‘Hoe kan ik voldoen aan de brandveiligheidseisen?’. Met NEN Connect Bouwbesluit Brandveiligheid heeft u toegang tot de actuele brandveiligheidsnormen. Bekijk de inhoud (pdf).

NEN Connect Bouwbesluit - Bouwfysica

Bekijk de inhoud (34 normen)

€ 904,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Een goed binnenklimaat is voor u als bouwfysicus een voorwaarde. De gezondheid van een gebouw kent vele bouwfysische eisen. Om dat allemaal bij te houden is een behoorlijke klus. Met NEN Connect Bouwbesluit Bouwfysica heeft u relevante normen online staan en worden ze voor u automatisch beheerd. Zo heeft u er geen omkijken naar. Bekijk de inhoud (pdf)

NEN Connect Bouwbesluit - Installaties

Bekijk de inhoud (46 normen)

€ 1305,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Tijdens het ontwerpen, aanleggen en controleren van installaties heeft u te maken met veel eisen en normen. Om uw werk goed te kunnen doen, wilt u precies weten welke eisen er worden gesteld aan de installaties. Dit brengt een hoop uitzoekwerk met zich mee. Om dit alles in goede banen te leiden is er NEN Connect Bouwbesluit Installaties. Bekijk de inhoud (pdf).

NEN Connect Bouwbesluit - Architecten

Bekijk de inhoud (50 normen)

€ 1039,- p.j.
(1-2 gebruikers)

Bestellen

Het is niet alleen belangrijk dat uw ontwerp esthetisch, maar ook functioneel goed in elkaar zit. Vanzelfsprekend moet uw ontwerp ook voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Om bouwtekeningen niet steeds aan te passen en de faalkosten te voorkomen, is het daardoor van belang dat uw ontwerp is gebaseerd op de actuele eisen. Met normen kunt u aan die eisen voldoen. Speciaal voor u is er daarom NEN Connect Bouwbesluit Architecten. Bekijk de inhoud (pdf).

NEN Connect: gegarandeerd up-to-date, altijd toegankelijk en eenvoudig in gebruik

De compleetheid is een voordeel van NEN Connect.

Frits van Ooteghem Senior adviseur bij woningcorporatie Woonstede in Ede

Als je bedrijf groeit, moet je iets hebben waar je op kan vertrouwen. Dat kan met NEN Connect.

Marcel de Ridder Hoofd Bedrijfsbureau bij TBK

Met NEN Connect kregen we maatwerk. Ideaal.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
vrijdag 11 oktober 2019.

Bekijk programma en aanmelden