NEN Connect

ICT-pakketten

Het gebruik van ICT (computers, telecommunicatie en informatiesystemen) neemt steeds verder toe. Middelen en technologieën veranderen, ook normen. Het is voor u dan ook van belang om altijd op de hoogte te zijn van de laatste stand van zaken.

Speciaal voor deze sector bieden we verschillende NEN Connect pakketten. Zo kiest u welke collectie het meest voor u van toepassing is.



NEN Connect: uw normen online
Het actueel houden van normen is een tijdrovende klus, maar dat hoeft niet zo te zijn! Met NEN Connect heeft u online toegang tot uw normencollectie. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken en voor een vast bedrag per jaar. De normen normen in NEN Connect zijn altijd actueel en de vervallen versies blijven beschikbaar.

Met een ICT-pakket hoeft u niet zelf uw collectie samen te stellen, dit heeft NEN al voor u gedaan. Kies hieronder uw pakket.

Voordelen NEN Connect

  • Altijd en overal uw normen bij de hand
  • Automatische update van deze normen
  • Printmogelijkheid
  • Automatisch bericht bij een herziening
  • Ook vervallen normversies beschikbaar


NEN Connect: dé totaaloplossing in het gebruiken en beheren van uw normen. « Lees meer

Kies uw pakket

NEN Connect Archiefmanagement (6 normen/publicaties)

NEN Connect Archiefmanagement bevat essentiële normen voor iedere organisatie die is gebaat bij duidelijke afspraken rond (digitale) archivering. Met dit pakket bent u altijd up-to-date met de belangrijkste normen voor archiefmanagement.

Meer informatie

€ 200,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

NEN Connect Pakket AVG (11 normen/publicaties)

Organisaties over de hele wereld dienen aan de nieuwe wetgeving voor gegevensbescherming te voldoen: de AVG. De normen in het NEN Connect pakket AVG bieden houvast en een betrouwbaar kader om de AVG na te leven. En zijn onmisbaar voor het verwerken en opslaan van gevoelige gegevens.
Al deze normen zijn zo generiek mogelijk opgezet en daardoor toepasbaar voor elk type organisatie.

Meer informatie

€ 525,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

NEN Connect Pakket Industrial Automation (7 normen/publicaties)

Wereldwijd staan industriële proces- en productieomgevingen voor de urgente uitdaging om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. De normen in het NEN Connect pakket Industrial Automation bieden u praktische handvatten voor het opzetten van een effectief cybersecurity beleid voor industriële proces- en productieomgevingen. Het pakket bestaat uit verschillende normdelen, die u stapsgewijs kunt invoeren. Door het toepassen van de normenreeks IEC 62443, kunt u als bedrijf voldoen aan de eisen van de Europese NIB-richtlijn en Wbni.

Meer informatie

€ 641,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

NEN Connect Informatiebeveiliging (3 normen/publicaties)

NEN Connect Informatiebeveiliging bevat essentiële normen voor iedereen die verantwoordelijk is of betrokken bij het beveiliging van bedrijfsinformatie. Met dit pakket bent u altijd up-to-date met de belangrijkste normen voor informatiebeveiliging.

Meer informatie

€ 203,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

NEN Connect Projectmanagement (5 normen/publicaties)

Binnen elke onderneming of organisatie vindt u een veelheid aan unieke projecten, programma’s en porfolio’s. Wilt u uw projecten nog beter kunnen beheren en coördineren? Dan is NEN Connect Projectmanagement ideaal voor u! Dit pakket bevat normen die waardevolle handvatten bieden en een goede leidraad vormen om grip te (blijven) houden op uw projecten.

Meer informatie

€ 150,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

NEN Connect Telematica Domotica (36 normen/publicaties)

De wereld van domotica is continu aan verandering onderhevig en integreert alle functies in huis. Om de integratie van techniek en bediening efficiënt en goed te laten functioneren, is het correct toepassen van normen belangrijk. Dit NEN Connect pakket bevat alle belangrijke normen op het gebied van telematica en domotica. Voor u en uw collega's! Snel en altijd up-to-date.

Meer informatie

€ 1.525,00 p.j.

(1-2 gebruikers)

Bestellen

Maatwerk!

Mist u normen in de pakketten, geen enkel probleem. NEN kan ook een maatwerkoplossing bieden! Hiervoor kunt u een offerte aanvragen of direct telefonisch contact opnemen met NEN Klantenservice (015) 2690 391.

Actiecode

Heeft u een actiecode gekregen, vermeld deze op het bestelformulier bij het pakket van uw keuze!

De looptijd van een abonnement is 3 jaar.

NEN Connect: gegarandeerd up-to-date, altijd toegankelijk en eenvoudig in gebruik

De compleetheid is een voordeel van NEN Connect.

Frits van Ooteghem Senior adviseur bij woningcorporatie Woonstede in Ede

Als je bedrijf groeit, moet je iets hebben waar je op kan vertrouwen. Dat kan met NEN Connect.

Marcel de Ridder Hoofd Bedrijfsbureau bij TBK

Met NEN Connect kregen we maatwerk. Ideaal.

Edith Cremers Normbeheerder bij DEKRA en KEMA

Contact NEN Connect

Voor meer informatie over NEN Connect of persoonlijk advies kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice. U kunt ook direct een vrijblijvend offerte aanvragen.
Wij helpen u graag verder.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

Workshop NEN Connect

Wilt u precies weten hoe NEN Connect werkt? Kom dan naar één van de NEN Connect workshops in Delft.

De workshop NEN Connect vindt plaats op
vrijdag 11 oktober 2019.

Bekijk programma en aanmelden