Standard

NEN 1335:1976 nl

Cereals and cereal products, buckwheat, starch and starch products for human consumption - Determination of ash content

  • This norm is withdrawn since 01-05-1998

16,34 19,77 Incl BTW

About norm

Status Withdrawn
Number of pages 2
Committee Beleidscommissie Landbouw & Levensmiddelen
Published on 01-08-1976
Language Dutch
Deze norm beschrijft een methode voor de bepaling van het asgehalte van de volgende producten: a. ongemalen tarwe, rogge, haver, gerst, maïs en boekweit; b. maalproducten van tarwe, rogge, haver, gerst, maïs, rijst en boekweit van zodanige fijnheid dat alles zeef 1 mm-NEN 2560, ten minste 90% zeef 850 µ m-NEN 2560 en tenminste 50% zeef 500 µ m-NEN 2560 passeert; c. tarwemeel, roggemeel en zemelen; d. grove maalproducten, waartoe o.a. behoort grof gemalen rogge (meel voor zwart roggebrood); e. tot vlokken verwerkte producten, zoals havermout, gortmout, roggemout, gemengde mout, tarwevlokken en geplette tarwe; f. macaroni en overeenkomstige producten zoals spaghetti en noedels; g. alle zetmeelproducten; h. parelsago. De norm is uitsluitend van toepassing op de bovengenoemde producten, bestemd voor menselijke consumptie.

Details

ICS-code 67.060
Dutch title Granen en graanprodukten - Boekweit, zetmeel en zetmeelprodukten bestemd voor menselijke consumptie - Bepaling van het asgehalte
English title Cereals and cereal products, buckwheat, starch and starch products for human consumption - Determination of ash content
Replaced in future

Shopping Basket

Subtotal:

Go to shopping basket