In gesprek over energietransitie

Lees gemak...

Met de digitale nieuwsbrieven van NEN streven wij er naar u op de hoogte te houden van nieuws rondom de normen die u gebruikt. We plaatsen artikelen als normen wijzigen, er evenementen zijn of er trainingen over worden gegeven. De nieuwsbrieven zijn makkelijk te lezen via de pc, telefoon en/of tablet. Alle artikelen staan op de NEN site.

Vragen?
E-mail naar:nieuwsbrieven@nen.nl

De E-mailnieuwsbrieven worden u aangeboden door Marketing NEN SPS

  • Vul onderstaand uw gegevens in zodat één van onze consultants energie contact met u kan opnemen voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Extra service

Naast de door u gekozen e-mailnieuwsbrief, ontvangt u (af en toe) ook informatie over relevante producten en diensten van NEN via e-mail, zoals Trainingenmail of een special over normproducten.Wanneer u deze informatie niet (meer) wilt ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden voor deze e-mail berichten, met de afmeldknop in de berichten.

Vragen of suggesties?

Vragen voor de redactie? Een leuk artikel / suggestie?

Ben je (freelance) journalist en heb je soms een leuk artikel wat aansluit bij een van de onderwerpen?

Alle input is welkom. Mail je vraag of idee aan nieuwsbrieven@nen.nl. U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons terug.Klantenservice

Vragen over bestellingen, abonnementen, NEN shop of facturen? We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur.

(015) 2 690 391

klantenservice@nen.nl

NEN

is hét toonaangevende kenniscentrum in de internationale wereld van normen, richtlijnen en afspraken.

Lees meer over NEN