Algemeen directeur NEN, Piet-Hein Daverveldt, kondigt vertrek aan

23-06-2017 Piet-Hein Daverveldt, algemeen directeur NEN, zal per 1 november vertrekken bij NEN, hét kennisnetwerk voor normalisatie in Nederland.

Lees meer

NEN publiceert online jaarverslag 2016

20-06-2017 2016 was het kroonjaar van NEN: 100 jaar normalisatie in Nederland is een ware mijlpaal. We zijn er trots op dat NEN het predicaat Koninklijk heeft mogen ontvangen.

Lees meer

Global forum on gas analysis gathers in Rotterdam

13-06-2017 Rolf Brouwer, Managing Director of Gate Terminal, opened today the 9th edition of the GAS Analysis event in the World Trade Center Rotterdam. GAS Analysis 2017 is the leading international symposium and exhibition for gas analysis manufacturers, technical staff and end-users, presenting the latest developments in laboratory, process analysis, metrology and sensor technology and their applications.

Lees meer

Mondiaal forum voor gasanalyse komt bijeen in Rotterdam

13-06-2017 Rolf Brouwer, algemeen directeur van Gate Terminal, heeft vandaag de 9e editie van het GAS Analysis evenement geopend in het World Trade Center Rotterdam. GAS Analysis 2017 is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd.

Lees meer

ESF Flowchart transitieperiode nieuwe PBM wetgeving

06-06-2017 De European Safety Federation heeft een flowchart gepubliceerd over de transitieperiode van de PBM richtlijn naar de PBM verordening.

Lees meer

Nieuwe basisinspectiemodule Arbeidstijdenwet

06-06-2017 De Inspectie SZW heeft weer een nieuwe basisinspectiemodule (BIM) gepubliceerd, de basisinspectiemodule Arbeidstijdenwet.

Lees meer

Drinkwaterbedrijven hebben risicomanagement op orde

02-06-2017 Nederlandse drinkwaterbedrijven hebben hun risicomanagement om het drinkwatersysteem en de levering van schoon drinkwater veilig te stellen goed op orde. Tegelijkertijd zijn er nog verbeteringen mogelijk. Dat blijkt uit een inventarisatie door het RIVM en KWR Watercycle Research Institute in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM).

Lees meer
Eerder door u bekeken

Top Gasnormen

Contact Gas & Water

(015) 2 690 324

bi@nen.nl