NEN lanceert online platform ‘Werken met NPR 3378’

13-04-2015 Speciaal voor de installatieprofessional heeft NEN een product ontwikkeld die altijd toegang geeft tot de laatste delen van NPR 3378 én de zes meest relevante gasnormen: het online platform ‘Werken met NPR 3378’. Zo kunnen de praktijkrichtlijn voor gasinstallaties alsook zes belangrijke gasnormen altijd én overal via een pc of een mobile device (o.a. tablet) geraadpleegd worden.

Herziene delen en normen worden automatisch geüpdatet op het online platform ‘Werken met NPR 3378’. De installatieprofessional werkt dus altijd met de laatste informatie. Dit voor een vast bedrag per jaar.

‘Werken met NPR 3378’ bevat vele voordelen, zoals een zoekfunctionaliteit, en het snel en simpel maken van online notities. Ook kan de gebruiker bookmarks maken waardoor eenvoudig en snel de benodigde (gepersonaliseerde) informatie gevonden kan worden.

Waarom is ‘Werken met NPR 3378’ gebouwd?

De Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) 3378 bestaat uit vele delen, waarvan er jaarlijks enkele worden herzien. Uit de praktijk blijkt dat gebruikers niet zeker weten of zij altijd gebruikmaken van de laatste versies van de NPR-delen. Daarnaast vraagt de praktijk om online toegang tot de belangrijkste gasrichtlijnen en -normen zodat de installateur niet meer met de dikke NPR-map op pad hoeft. Met het lanceren van dit online platform speelt NEN dus in op de behoefte van de markt.

Verschillen NPR 3378 online of op papier

Meer informatie

Meer informatie over ‘Werken met NPR 3378’ is te vinden op de informatiepagina: www.nen.nl/werkenmetnpr3378. Op deze pagina is ook een demofilm beschikbaar.

Eerder door u bekeken

Contact

Voor vragen over het aanschaffen van normen of trainingen, neem contact op met NEN Klantenservice.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Bouw & Installatie.

015 2690 324

bi@nen.nl