Gratis bijeenkomst ‘NEN-Platform Industrie & Veiligheid’

06-02-2017 Op 17 maart 2017 organiseert NEN van 13.00 tot 16.30 uur een gratis bijeenkomst over het nieuwe platform voor Industrie & Veilgheid. Met onder andere de herziening van de machinerichtlijn, de ontwikkeling van de PGS nieuwe stijl en de ontwikkeling van talloze nieuwe en bestaande normen zijn er grote veranderingen op komst.

Om alle partijen in de Nederlandse industrie mee te laten profiteren van de kennis op het gebied van wetgeving, normalisatie en standaardisatie, heeft NEN een nieuw initiatief opgezet: het NEN-Platform Industrie & Veiligheid.Het Platform Industrie & Veiligheid biedt zowel leden als niet-leden van verschillende normcommissies de mogelijkheid om de huidige ontwikkelingen te volgen, kennis te delen en het netwerk te vergroten. Het doel van het platform is om samen de actuele ontwikkelingen in standaardisatie en in de Europese en nationale wetgeving te bespreken. Door verschillende disciplines samen te brengen op een platform, raakt men breed geïnformeerd en kan er actief worden uitgewisseld tussen aangrenzende commissies en werkgebieden.

Het Platform Industrie & Veiligheid verbindt onder andere de ontwikkelingen binnen de vakgebieden van Machinebouw, Drukapparatuur, Arbeid en ATEX.

Meer informatie
Voor informatie: neem contact op met Okke-Jaap Prent,
Tel: (015) 2 690 180
E-mail: advies.machinebouw@nen.nl

Aanmelden
Wilt u zich inschrijven? Aanmelden kan hier.

Voorlopige Agenda
13.30 Welkom bij NEN, wat doet NEN
14.00 Technisch, praktijk wat is toegevoegde waarde normen. Case van cie-lid
14.15 Pauze
14.30 Machinerichtlijn herziening, Milestones
15.00 Normalisatienieuws, platform inhoud geven
15.30 Rondvraag/discussie
16.00 Einde en Borrel

Eerder door u bekeken

Top normen Machinebouw

Contactgegevens

Voor meer informatie neem contact met ons op:

(015) 2 690 180

iv@nen.nl

Contact adviespunt Machinebouw

Voor uw vragen over onder andere CE-markering, productaansprakelijkheid, risicobeoordeling, de gebruiksaanwijzing, het technisch dossier, eisen voor niet-voltooide machines en de verklaring van overeenstemming bent u bij ons aan het juiste adres.015 2 690 180

iv@nen.nl