Ook summer courses voor CE-markering deze zomer

17-04-2014 Naast een summer course voor conditiemeting organiseert NEN in juli en augustus ook een summer course voor de leergang CE-markering. De zomer lijkt zich hier uitstekend voor te lenen, aangezien bedrijven het in de regel rustiger hebben in deze periode.

De summer course behandelt de modules 1 tot en met 4 van de bestaande leergang CE-markering: ‘Wet- en regelgeving machines’, ‘Risicobeoordeling machines’, ‘Zelf CE-markeren machines’ en ‘Technische documentatie’. Voor elk van de vier modules krijgt de deelnemer een SKO-punt.


Net als met de reguliere trainingen stelt NEN zich ten doel dat de deelnemers niet alleen weten wat de inhoud van de normen is, maar deze ook snappen en kunnen toepassen in de praktijk. Het verschil met het reguliere programma zit hem vooral in het feit dat de modules direct na elkaar behandeld worden, zonder weken ertussen. Door enkele dagen en avonden in een compacte groep met CE-markering bezig te zijn, kunnen deelnemers met soortgenoten en de trainers meer gedetailleerd met de materie omgaan. En kunnen ze deze aan het einde van de week echt snappen en toepassen.

Waarom deelnemen?

  • Snel resultaat: Waar een reguliere training 2 à 3 maanden tijd in beslag neemt, doen deelnemers de kennis nu binnen vier dagen op.
  • Een summer course van NEN is dynamisch en heeft de juiste balans tussen theorie, praktijk en zomerse ontspanning.
  • Een summer course met de bekende betrouwbare kwaliteit van NEN.
  • De rustigere zomerperiode is de uitgelezen kans om tijd te nemen voor het verrijken van kennis en het opdoen van praktijkervaring.
  • Intensieve training zonder afleiding van ander werk, met een pure focus op CE-markering.
  • Een prachtige locatie en omgeving die zorgt voor gezonde balans tussen leren en ontspannen: Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Doelgroepen

De doelgroep bestaat uit fabrikanten, ontwerpers, constructeurs, importeurs, inkopers, en systeemintegrators van nieuwe en bestaande machines en technisch schrijvers. Ook is de training geschikt voor werkgevers die machines aan werknemers ter beschikking stellen, veiligheidsdeskundigen, CE-verantwoordelijken en medewerkers van technische diensten van productiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor het veilig en betrouwbaar functioneren van machines.

Data summer course

Aan de training kunnen maximaal 15 personen deelnemen. De twee sessies zijn op de volgende data ingepland:

  • Sessie 1: 15, 16, 17 en 18 juli 2014
  • Sessie 2: 26, 27, 28 en 29 augustus 2014

Meer informatie

Bekijk het programma en/of schrijf je direct in. Voor inhoudelijke informatie over deze summer course: Mark Leenaers, programma- en productmanager Training & Advies, telefoon (015) 2 690 379 of e-mail mark.leenaers@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Top normen Machinebouw

Contactgegevens

Voor meer informatie neem contact met ons op:

(015) 2 690 180

iv@nen.nl

Contact adviespunt Machinebouw

Voor uw vragen over onder andere CE-markering, productaansprakelijkheid, risicobeoordeling, de gebruiksaanwijzing, het technisch dossier, eisen voor niet-voltooide machines en de verklaring van overeenstemming bent u bij ons aan het juiste adres.015 2 690 180

iv@nen.nl