Bijeenkomst herziene protocollen voor toepassing geomembranen

17-09-2018 Helderheid in eisen voor toepassing van geomembranen als afdichting in de Grond-, Weg- en Waterbouw in Nederland. De bestaande protocollen voor toepassing van geomembranen dateren uit 1999. NEN heeft alle stakeholders uitgenodigd om deel te nemen aan de actualisatie van deze protocollen. Het breed gedragen resultaat mag er zijn. Op woensdag 31 oktober organiseert NEN een informatieve bijeenkomst waarbij de geactualiseerde protocollen worden gepubliceerd.

Geomembranen worden in de vorm van kunststoffolieconstructies al decennia succesvol toegepast als afdichtings-, isolatie- of barrièrelaag in bassin-, deponie-, grond-, weg- en waterbouw. Ze zijn een economisch waardevol constructiemiddel. De Protocollen beschrijven de voorwaarden voor dit succes.

Deelname informatiebijeenkomst

Bent u geïnteresseerd in de geactualiseerde protocollen? Meld u dan kosteloos aan via NEN Evenementen. Hier vindt u ook het programma. De bijeenkomst vindt plaats bij NEN in Delft van 14.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13.30).

Meepraten over de inhoud van normen

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op het gebied van geomembranen en geotextielen? De normcommissie‘Geokunststoffen’ houdt zich bezig met normalisatie op het gebied van geokunststoffen, inclusief geotextiel, geomembranen en aanverwante producten. Deze producten worden toegepast in de GWW-sector en de Milieusector. Stuur voor deelname aan of meer informatie over deze commissie een mail naar bi@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Edward Zomers, consultant Bouw & Installatie.

bi@nen.nl

015 2 690 305

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl