Deze zomer aangeboden door NEN: summer courses voor conditiemeting

09-04-2014 In juli en augustus organiseert NEN een summer course voor de leergang NEN 2767 ‘Bouwkundige, Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige conditiemeting in de praktijk’. De zomer lijkt zich hier uitstekend voor te lenen, aangezien bedrijven het in de regel rustiger hebben in deze periode. Er is een aparte summer course voor onderhoudsinspecteurs en voor opdrachtgevers, maar beide courses vinden op dezelfde data en locatie plaats.

De summer course is voor beide doelgroepen opgebouwd uit modules die ook als reguliere trainingen worden verzorgd. Net als met de reguliere trainingen stelt NEN zich ten doel dat de deelnemers niet alleen weten wat de inhoud van de normen is, maar deze ook snappen en kunnen toepassen in de praktijk.

Het verschil met het reguliere programma zit hem vooral in het feit dat de trainingen direct na elkaar behandeld worden, zonder weken ertussen. Door enkele dagen en avonden samen met de NEN 2767 bezig te zijn, kunnen deelnemers met soortgenoten en de trainers meer gedetailleerd met de materie omgaan. En kunnen ze deze aan het einde van de week echt snappen en toepassen.

Waarom deelnemen?

  • Snel resultaat: Waar een reguliere training 2 à 3 maanden tijd in beslag neemt, doen deelnemers de kennis nu binnen vier dagen op.
  • Een summer course van NEN is dynamisch en heeft de juiste balans tussen theorie, praktijk en zomerse ontspanning.
  • Een summer course met de bekende betrouwbare kwaliteit van NEN.
  • De rustigere zomerperiode is de uitgelezen kans om tijd te nemen voor het verrijken van kennis en het opdoen van praktijkervaring.
  • Intensieve training zonder afleiding van ander werk, met een pure focus op conditiemeting.
  • Een prachtige locatie en omgeving die zorgt voor gezonde balans tussen leren en ontspannen: Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Voorafgaand aan de summer course maakt elke deelnemer kennis met de methodiek uit de norm door de e-learning NEN 2767 te volgen. De resultaten van de e-learning toets kunnen als input dienen voor de training. Om ieders opleidingsbehoefte helder te hebben, vindt met elke deelnemer een intakegesprek plaats.

Bijna onderhoudsinspecteur

Na afloop krijgen de deelnemers van de summer course ‘onderhoudsinspecteur’ een persoonlijk competentieprofiel mee. Naast kennis van de methodiek moet een onderhoudsinspecteur ook kennis hebben van materialen. Daarom biedt NEN in samenwerking met BOB Opleiding een vrijblijvende toets aan om te bepalen hoeveel kennis de deelnemers van de betreffende materialen hebben.

Doelgroepen

De doelgroep bestaat uit aankomend (onderhouds)inspecteurs en adviseurs, die op basis van NEN 2767 conditiemetingen gaan uitvoeren, werk van derden controleren, of hun kennis hierover willen opfrissen. Ook beleidsmakers en uitvoerenden, zoals managers beheer en onderhoud, contractmanagers, inkopers, werkvoorbereiders, uitvoerders en monteurs kunnen deelnemen.

Data summer course

De twee sessies zijn op de volgende data ingepland:

  • Sessie 1: 15, 16, 17 en 18 juli 2014
  • Sessie 2: 26, 27, 28 en 29 augustus 2014

Per discipline (Bouwkunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde) kunnen voor de groep onderhoudsinspecteurs maximaal 12 personen deelnemen. Voor de groep opdrachtgevers kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Voor beide groepen gelden verschillende tarieven. Bekijk het aanbod.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze summer course, het programma of voor aanmelding: Mark Leenaers, programma- en productmanager Training & Advies, telefoon (015) 2 690 379 of e-mail mark.leenaers@nen.nl.


Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl