Foto- en definitiedatabase Conditiemeting infra live!

22-05-2014 Tijdens een onderhoudsinspectie komen altijd veel vragen naar voren, zoals bijvoorbeeld: 'Hoe ziet deformatie eruit? Is wat ik nu zie tijdens mijn inspectie een voorbeeld van kritieke of niet-kritieke deformatie?

Om u antwoord te geven op dit soort vragen is onlangs ‘NPR 4768 Conditiemeting – Definities en foto's van decompositie en gebreken’ gepubliceerd. Deze NPR is een aanvulling op de webapplicatie infrastructuur (NEN 2767-4) en geeft definities en foto's van de beheerobjecten, elementen, bouwdelen en gebreken.

Door middel van voorbeeldfoto’s krijgt u een referentiekader van de intensiteit van de gebreken en zorgen de definities voor een eenduidige begripsvorming. Met deze voorbeelden en de definities wordt het eenvoudiger om meer eenduidigheid in onderhouds- en beheerplannen te krijgen. De fotodatabase zal regelmatig worden geactualiseerd, waarbij de mogelijkheid bestaat om zelf foto’s in te dienen.

Impressie van NPR 4768 (pdf)

Voordelig toegang

Aangezien de fotocollectie nog niet geheel compleet is, ontvangt u nu 50% korting op het 1e jaar! De definities zijn wel compleet. Profiteer nu van deze introductiekorting! De database zal regelmatig worden geüpdatet.

Om toegang te krijgen tot de foto- en definitiedatabase dient u de Webapplicatie Conditiemeting Infrastructuur (NEN 2767-4+NPR 4768) aan te schaffen.

Meer informatie over de Webapplicatie Conditiemeting Infrastructuur

Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl