Informatiebijeenkomst ISO-normcommissie voor bamboe en rotan

08-01-2016 Eind april vindt in Beijing de eerste vergadering plaats van de nieuw opgerichte ISO/TC 296 Bamboo and rattan. Deze ISO-normcommissie zal internationale normen ontwikkelen op het gebied van terminologie, testmethoden, classificatie en kwaliteitseisen voor producten van bamboe en rotan. Op dinsdagmiddag 9 februari organiseert NEN voor belanghebbenden een informatiemiddag over deze nieuwe ISO-commissie. Belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.

Producten van bamboe en rotan worden niet op grote schaal in Nederland geproduceerd, maar er zijn wel Nederlandse bedrijven die producten van deze materialen op de markt brengen. Bamboe wordt onder andere toegepast voor de fabricage van bouwproducten en producten voor binnenshuis en tuininrichting.

Informatiebijeenkomst

Nederlandse belanghebbenden die interesse hebben in de ISO-normen voor bamboe en daar een inhoudelijke bijdrage aan willen leveren zijn van harte uitgenodigd om dinsdagmiddag 9 februari deel te nemen aan de informatiebijeenkomst bij NEN in Delft. Tijdens deze bijeenkomst:

  • worden deelnemers ge├»nformeerd over de voorgestelde scope van de nieuwe ISO-commissie en de op te stellen normen;
  • wordt er ge├»nventariseerd welke deelnemers betrokken willen zijn bij de verdere ontwikkeling van de internationale normen binnen de nieuwe commissie;
  • wordt overlegd over de meest passende vorm om het schaduwwerk te organiseren;
  • is er de mogelijkheid om feedback te geven op de scope en aanpak, zodat dit kan worden meegenomen door de Nederlandse delegatie naar de eerste vergadering.

Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos. Aanmelding vooraf is gewenst, omdat het aantal plaatsen beperkt is, en kan door een mail te sturen naar mb@nen.nl.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze normcommissie en de informatiemiddag: Annemieke Venemans, consultant Materialen & Bouwproducten, telefoon (015) 2 690 280 of e-mail mb@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie: Annemieke Venemans, consultant Materialen & Bouwproducten.

mb@nen.nl

(015) 2 690 280

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl