Informatiebijeenkomst oprichting ISO-normcommissie voor bamboe en rotan

27-03-2015 China heeft bij ISO (International Standardization Organisation) een voorstel ingediend voor het oprichten van een nieuwe normcommissie voor bamboe en rotan. Deze normcommissie zal internationale normen ontwikkelen op het gebied van terminologie, testmethoden, classificatie en kwaliteitseisen voor producten van bamboe en rotan. Op dinsdag 7 april organiseert NEN een informatiemiddag voor belanghebbenden over dit nieuwe initiatief.

Bamboe en rotan wordt niet op grote schaal in Nederland geproduceerd, maar er zijn wel Nederlandse bedrijven die producten van deze materialen op de markt brengen. Bamboe wordt onder andere toegepast voor de fabricage van bouwproducten en producten voor binnenshuis en tuininrichting.

Informatiebijeenkomst

Belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd om dinsdagmiddag 7 april deel te nemen aan de informatiebijeenkomst bij NEN in Delft. Tijdens deze bijeenkomst:

  • worden deelnemers ge├»nformeerd over de voorgestelde scope van de nieuwe ISO-commissie en de normen;
  • is er de mogelijkheid om feedback te geven op de scope en aanpak, zodat dit kan worden meegenomen in de Nederlandse stem op het voorstel;
  • wordt er ge├»nventariseerd welke deelnemers betrokken willen zijn bij de verdere ontwikkeling van de internationale normen na oprichting van de nieuwe commissie.

Aanmelden

Deelname aan de informatiebijeenkomst is kosteloos. Aanmelding vooraf is gewenst, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Programma en aanmelding.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze norm of over het normalisatieproces: Annemieke Venemans, consultant Materialen & Bouwproducten, telefoon (015) 2 690 280 of e-mail mb@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie:

Voor meer informatie: Annemieke Venemans, consultant Materialen & Bouwproducten.

mb@nen.nl

015) 2 690 280

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl