NEN en BBN organiseren Webinar Façade Fire Safety

27-08-2020 NEN, BBN en SFPA organiseren op 6 oktober een Engelstalig webinar over brandveiligheid van gevels. De nieuwste wetenschappelijke inzichten worden gedeeld door sprekers uit verschillende delen van Europa. De webinar wordt georganiseerd voor iedereen die zich met brandveiligheid van gevels bezighoudt en bijgepraat wil worden over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Wereldwijd zijn er voorbeelden van grote en soms oncontroleerbare gebouwbranden waarbij vooral gevels betrokken waren. De brand in de Grenfell-toren is er een van, maar er zijn er nog veel meer. Dit heeft de aandacht getrokken van experts op dit gebied en uiteindelijk geleid tot voorstellen waarmee de brandveiligheid van gevels verbeterd kan worden.

Meer inzicht

Ook het modelleren van brandproeven van gevelconstructies hebben geleid tot meer inzicht. In het webinar ‘Facade Fire Safety’ worden deze laatste wetenschappelijke inzichten overzichtelijk gedeeld voor verdere kennisverwerving.

Sprekers en organisatie webinar

Dr. Angus Law (Universiteit van Edinburgh), Lars Boström (RISE), Eric Guillaume (Efectis) en Sven Eeckhout (Belgische onderzoeksorganisatie WTCB) praten de deelnemers bij over de nieuwste ontwikkelingen. Alle mensen wereldwijd die zich met brandveiligheid van gevels bezighouden en de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen willen vernemen, zijn van harte welkom. Registreren is kosteloos en kan via NEN Evenementen.

De organisatie van dit webinar wordt opgepakt vanuit de werkgroep gevels waarbij naast NEN en Brandveilig Bouwen Nederland ook Bouwen met Staal, VMRG, DGMR, het Expertisecentrum Regelgeving Bouw en SFPE een aanjagende rol spelen.

Informatie en aanmelden

Voor informatie over het webinar, neem contact op met Marc Mergeay, bi@nen.nl. Aanmelden voor het webinar? Ga naar NEN Evenementen voor aanmelding voor het webinar Facade Fire Safety. Voor meer informatie over BBN, ga naar www.bbn.nu

Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl