Nieuwe NEN 2767 Conditiemeting website

16-01-2020 Er is nu één plek waar u alles kunt lezen over NEN 2767 conditiemeting. NEN heeft in januari een nieuwe (mobielvriendelijke) website voor NEN 2767 conditiemeting gelanceerd. Er is allerlei praktische en laagdrempelige informatie te vinden voor inspecteurs, beheerders, adviseurs en anderen geïnteresseerden. Als u het heeft over conditiemeting, dan bent u bij NEN aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Normen conditiemeting

Net zoals uw lichaam een goede of slechte conditie heeft, kunt u ook de conditie van een gebouw of weg meten. Maar hoe meet u de conditie van een gebouw of een weg? En hoe zorgt u ervoor dat iedereen dit op dezelfde objectieve manier doet? Het antwoord op deze vragen is te vinden in NEN 2767: dé norm voor conditiemeting van gebouwen, infrastructuur en andere beheerobjecten.

Op de nieuwe website leest u alles over de normen voor conditiemeting, o.a. over de scope van de normen en de doelstellingen. Ook vindt u er een infographic en een whitepaper die de diepte ingaan m.b.t. de NEN 2767 methodiek. Uiteraard kunt u bij NEN deze normen aanschaffen.

Achtergrond conditiemeting

Om u op weg te helpen, wordt er uitgebreid ingegaan op de context van conditiemeting met uitleg over de meest bekende begrippen, zoals NEN 2767 inspecties, conditiescores, risicobeoordelingen, MJOP's, etc. Ook kunt u de meest gestelde vragen en antwoorden bekijken en het laatste nieuws lezen over dit onderwerp.

Meepraten

Het ontwikkelen en up-to-date houden van de inhoud van conditiemetingnorm wordt gedaan door verschillende partijen die verbonden zijn met dit onderwerp. Al deze organisaties nemen deel in de zogenoemde normcommissie Conditiemeting. Lees op de site meer over o.a. de werkwijze, structuur en samenstelling van de normcommissie, maar ook hoe úw organisatie kan meepraten. Normalisatie is voor iedereen.

Leren

Wilt u meer leren over het toepassen van NEN 2767 conditiemeting? Op de website vindt u meer informatie over de verschillende trainingen en leergangen (opleidingen) die NEN aanbiedt. Met trainingen bieden we u een verdieping op specifieke vakterreinen. Met de leergangen wordt u via opeenvolgende modules in theorie en praktijk opgeleid te werken. NEN is dé opleider voor NEN 2767 conditiemeting.

Toekomst website

NEN gaat natuurlijk verder met bouwen aan deze website, zodat er nog meer relevante informatie voor u beschikbaar zal zijn. Dus houd deze site in de gaten.

Nieuwsgierig?

Kijk op www.nen.nl/conditiemeting

Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl