Nieuwe praktijkgids Bouwbesluit Energieprestatie

30-05-2013 Sinds april 2012 is de energieprestatienorm, NEN 7120, in het Bouwbesluit aangewezen. Als NEN zijnde merken we dat er toch ook behoefte is om naast de norm NEN 7120 nog duidelijke praktische informatie te bieden. Daarom is er nu de actuele praktijkgids Bouwbesluit Energieprestatie!

De nieuwe praktijkgids Bouwbesluit Energieprestatie behandelt op praktische wijze het opstellen en toetsen van een EPC-berekening. Daarbij worden de parameters beschreven die bij het opstellen van een EPC-berekening van belang zijn. Ook zijn realistische energieconcepten voor woningen en kantoren opgenomen. Daarnaast behandelt de gids een aantal gerelateerde normen op het gebied van energieprestatie op gebiedsniveau en thermische isolatie.

Bestellen

De praktijkgids Bouwbesluit Energieprestatie is vanaf nu te bestellen. Daarnaast is er het Actiepakket Energieprestatie: Als u deze handige en praktijkgerichte gids in combinatie koopt met de Bouwbesluitnorm NEN 7120, dan ontvangt u maar liefst 25% korting!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice, telefoon (015) 2 690 391 of per e-mail klantenservice@nen.nl.

Ook voor u interessant

Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl