Normering als basis voor een goede samenwerking

19-11-2013 Op woensdag 27 november 2013 organiseert Sodexo in samenwerking met de Haagse Hogeschool het evenement ’Work2gether’. Dit is een speciaal Facility Management (FM) evenement over samenwerking voor studenten én facility managers. Ook NEN is aanwezig tijdens deze dag, want normen kunnen zeker de basis voor een goede samenwerking zijn.

Tijdens het evenement geeft NEN zijn visie op samenwerking en de basis ervan. Voor NEN bestaat deze basis uit normen, en die worden gemaakt door en voor experts en professionals voor allerlei producten bijvoorbeeld van stopcontacten tot mobiele opladers als ook de FM producten en diensten. In een normcommissie bepalen zij samen de inhoud van een nationale, Europese of internationale norm. NEN biedt de formele structuur.

Voor de FM-wereld zijn er ook veel normen beschikbaar. Hierbij valt te denken aan NEN-EN 15221-1 en NEN-EN 15221-2. De inbreng van de FM-expert is absoluut onontbeerlijk, relevant en uiterst belangrijk. Ook die van studenten, want dat zijn de FM-managers van vandaag en morgen. Wiene Fokkinga, secretaris van de nationale normcommissie ‘Facilitaire Voorzieningen’ vertelt hier meer over.

Kom langs en laat je inspireren op 27 november 2013 bij de Haagse Hogeschool. Dit evenement start om 13.00 uur met inloop en eindigt met de prijsuitreiking van de Sodexo Student Competition om 16.30 uur. Van 14.15 – 14.30 uur spreekt Wiene Fokkinga over 'normering als basis voor een goede samenwerking'. Aanmelden voor het Sodexo FM event ‘Work2gether’ kan via de website van Sodexo.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze norm(en) of over het normalisatieproces: Wiene Fokkinga, secretaris normcommissie 351 260 ‘Facilitaire Voorzieningen’, telefoon (015) 2 690 322 of e-mail wiene.fokkinga@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Informatie Bouw

Wij helpen u graag verder!


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van bouwnormen en/of online oplossingen.

015 2690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Trainingen
Voor vragen over praktijkgerichte bouwtrainingen (op maat).

015 2690 188

training@nen.nl


NEN Bouw & Installatie
Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

bi@nen.nl


NEN Materialen & Bouwproducten Voor inhoudelijke vragen over bouwnormen of deelname aan normcommissies.

mb@nen.nl