Conferentie sluit mkb-project af

21-03-2013 Met de presentatie van de projectresultaten en de uitkomsten van negentien workshops, wordt op 28 mei het SMEST 2 project afgesloten. Dit project verstevigt de band tussen midden- en kleinbedrijf en normalisatie. NEN was projectmanager van dit 2,5 jaar durende project.

Het doel van het SMEST2 project is om de relatie tussen het midden- en kleinbedrijf en normalisatie te verstevigen en te promoten. SMEST 2 begon met de verdere verbetering van zijn voorganger, dat in 2009 startte. Het biedt een kennisplatform waarop informatie, ervaring en 'best practices' kunnen worden uitgewisseld.

Conferentie

Op 28 mei wordt het project in Brussel afgesloten met een eindconferentie in samenwerking met CENCENELEC SME working group. Resultaten worden gepresenteerd, evenals de ervaringen naar aanleiding van de negentien EU workshops die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Die werden in negen EU en EFTA-landen gehouden. Nog eens twaalf workshops staan gepland tot april dit jaar, en maken deel uit van SMEST 2.

Info

Bekijk meer info over de conferentie of email Tanja van Tooren-Pijpaert, Project Manager: tanja.vantooren@nen.nl.

Lees meer over MKB en NEN

Eerder door u bekeken