E-learning module NEN 3140 ook in het Engels beschikbaar

20-05-2014 Vanaf nu is het mogelijk de e-learning module ‘Veilig werken met elektriciteit’ ook in het Engels te volgen. Deze module geeft werknemers de basisinstructie die ze nodig hebben om hun elektrotechnische werkzaamheden veilig uit te voeren op basis van NEN 3140.

De Engelse module is vooral nuttig voor bedrijven die vaak met buitenlandse medewerkers en/of detacheerders werken. Medewerkers kunnen op deze manier gemakkelijk kennisnemen van de Nederlandse norm (NEN 3140) voor veilige bedrijfsvoering en elektrotechnische werkzaamheden veilig uitvoeren.

Voordelen e-learning

E-learning biedt de mogelijkheid om via internet te leren. Deelnemers kunnen op elke plaats en op een zelf gekozen tijdstip in hun eigen tempo leren. Naast tijd- en kostenbesparing is e-learning ook makkelijk en direct (er hoeft niet gewacht te worden tot een groep vol zit). Via video’s, animaties, foto’s, schema’s en voice-overs wordt de deelnemer door de training geleid. Aan de hand van tussentijdse opdrachten en vragen wordt getoetst of de deelnemer de leerstof heeft begrepen. Op basis van zijn/haar antwoorden wordt men geholpen met eventuele extra vragen of aanvullende informatie.

Voor wie

De Engelstalige module e-learning ‘Working safely with electricity - NEN 3140’ is nuttig voor (aankomende) Vakbekwame Personen (VP) en Voldoende Onderricht Personen (VOP).

Eerder door u bekeken