Elektrotechniek 2013: Zonder normen geen samenwerking

31-07-2013 Van maandag 30 september tot en met vrijdag 4 oktober is Elektrotechniek 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is met ruim 400 exposanten de belangrijkste vakbeurs voor de installateur en de industrie.

NEN is aanwezig op de beurs met als thema ‘Zonder normen geen samenwerking’. Het gaat economisch niet best in de Nederlandse elektrotechniek. En dat terwijl er nog volop kansen zijn om rendementen te verbeteren. Er zal slimmer samengewerkt moeten worden, zowel binnen als buiten de bedrijfstak, door alle schakels in de bouw- en installatieketen. Deze samenwerking vraagt om onafhankelijke en objectieve maatstaven waaraan niet alleen producten en installaties, maar ook mensen en bedrijven kunnen worden getoetst, zodat zij weten wat zij aan elkaar hebben en van elkaar mogen verwachten. Normen dus!

Wilt u weten welke normen voor u van toepassing zijn? Of wat normen voor u in de praktijk betekenen? Of wilt u meepraten over de norminhoud tijdens de totstandkoming ervan? Kom dan langs op de NEN-stand. Hal 8 op stand F090.

Gratis lezingen

NEN geeft elke dag gratis lezingen voor het veilig werken aan en met elektrische installaties. In de lezingen van een half uur wordt u in het kort bijgepraat over wet- en regelgeving en de toepassing van NEN 1010 en NEN 3140, ook in medisch gebruikte ruimten.

Demonstraties

Tijdens de beurs kunt u een live demo krijgen van NEN Connect. NEN Connect is het online normbeheerprogramma van NEN. Met NEN Connect heeft u altijd toegang tot uw normencollectie. U kunt zelf uw pakket samenstellen of gebruik maken van een standaard pakket.

Ook een demo van ons online leerprogramma NEN 3140: veilig werken met elektriciteit’ behoort tot de mogelijkheden. E-learning stelt u in staat om in eigen tempo te leren wanneer het u en uw werknemers het beste uitkomt.

Beursaanbieding

Speciaal voor onze standbezoekers hebben we interessante beursaanbiedingen voor NEN Connect, NEN 1010, het vaktijdschrift MAG 1010 en e-learning. Kom langs en profiteer van de beursaanbiedingen!

U komt toch ook?

U kunt zich via NEN gratis aanmelden.

Eerder door u bekeken