Informatiebijeenkomst actualisatie NTA 8025

27-02-2017 UNETO-VNI organiseert samen met NEN op woensdag 5 april (13.00 uur) bij NEN in Delft een informatiebijeenkomst voor het herzien van NTA 8025. U als belanghebbende bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Het is de bedoeling dat NTA (Nederlands Technische Afspraak) wordt omgezet naar een norm. Het is belangrijk dat belanghebbende partijen, waaronder de installatiebranche, bij de actualisatie worden betrokken. Wij nodigen u daarom van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Het onderwerp- en toepassingsgebied van NTA 8025 betreft het beoordelen van de veiligheid van bestaande technische installaties en technische voorzieningen in woningen. Het gaat hierbij om de deelgebieden gas, water en elektra. De norm zal dezelfde scope beslaan. Eventuele uitbreiding kan zijn: ventilatie-installaties, installaties voor eigen opwekking van energie en PV-installaties. Veiligheidsrisico’s zijn het uitgangspunt.

Aanmelden

Bent u geĂŻnteresseerd en wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar sukran.yilmaz@nen.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Welleman, consultant Elektrische Installaties, telefoon (015) 2 690 191, e-mail elektrische-installaties@nen.nl

Eerder door u bekeken