Online normpakketten in ontwikkeling

18-06-2012 Eind vorig jaar zijn er een aantal normpakketten geïntroduceerd op het gebied van Bouw, Elektrotechniek en Gasinstallaties. Deze normpakketten zijn goed ontvangen door de markt. Daarom wordt het aanbod uitgebreid met pakketten voor o.a. Arbeid, Chemie, en Managementsystemen.

Bij de samenstelling van de pakketten is rekening gehouden met de wensen van klanten. Heeft u zelf idee voor een normpakket? Laat het ons weten via: marketing@nen.nl.

Blijf op de hoogte

Via Normmanagementmail houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in de NEN Connect normpakketten. Bent u nog geen abonnee op Normmanagementmail? Dan kunt u zich gratis aanmelden.

NEN Connect

De normpakketten zijn via het online programma NEN Connect te raadplegen. Met NEN Connect heeft u online toegang tot uw belangrijkste normen. Deze normen zijn altijd actueel door de automatische updates en u ontvangt een bericht als een norm is herzien. Lees meer over de vele voordelen van NEN Connect op www.nen.nl/nenconnect en bekijk de video 'Vijf redenen om te kiezen voor NEN Connect'.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN Klantenservice, telefoon (015) 2 690 391 of per e-mail klantenservice@nen.nl. Wij helpen u graag verder.

Eerder door u bekeken