Open vergadering normalisatieplatform 'Smart Grids’

26-02-2015 Op maandag 16 maart houdt het NEN-normalisatieplatform 'Smart Grids’ een open vergadering. Iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling en toepassing van normen voor Smart Grids, is welkom om vrijblijvend aanwezig te zijn. Het platform coördineert de Nederlandse inbreng richting de Europese en wereldwijde normalisatie-activiteiten op het gebied van Smart Grids, en het dient als klankbord voor Nederlandse Smart Grid-projecten.

Het normalisatieplatform 'Smart Grids' komt twee tot drie keer per jaar bij elkaar. Onder de leden zijn netbeheerders, technology providers, onderzoeksinstellingen en universiteiten.
Tijdens de open vergadering worden de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Smart Grids-normalisatie besproken, zowel op Europees als op wereldwijd niveau. Daarnaast zijn er presentaties over Smart Grid-projecten die op dit moment binnen Nederland lopen, bijvoorbeeld over het gebruik van normen binnen de proeftuin Couperus.
Naast het inhoudelijke deel is er uiteraard ruimte om tijdens de koffie te netwerken met de andere aanwezigen.

Voor wie

Deze bijeenkomst is van belang voor medewerkers van bedrijven en kennisinstellingen die geïnteresseerd zijn in normalisatie van Smart Grids.

Aanmelden of meer informatie

De informatiebijeenkomst vindt maandag 16 maart om 13.30 uur plaats bij NEN in Delft.
Voor meer informatie of aanmelding voor de bijeenkomst: drs ir Gerdien van de Vreede, Consultant Elektriciteitsvoorziening, telefoon (015) 2 690 198 of e-mail gerdien.vandevreede@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelding: drs. ir. Gerdien van de Vreede, Consultant Elektriciteitsvoorziening.

(015) 2 690 198

gerdien.vandevreede@nen.nl