Snelle training NEN 1010 in de praktijk

09-08-2013 NEN geeft 2 eendaagse trainingen over de aanleg van veilige elektrische laagspanningsinstallaties. Deelnemers leren hoe ze de norm NEN 1010 kunnen gebruiken om de veiligheid te waarborgen. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal deelnemers is beperkt en vol is vol.

NEN 1010

De trainingen vinden plaats op 25 september en 6 november in Utrecht. Ze zijn nuttig voor iedereen die verantwoordelijk is voor (het werken aan) laagspanningsinstallaties. Bijvoorbeeld ontwerpers, adviseurs, installateurs, hoofden van technische diensten en serviceafdelingen, calculatoren en werkvoorbereiders.

Onderwerpen die behandeld worden, zijn het wettelijk kader en het toepassingsgebied van NEN 1010 en NPR 5310, het verband tussen de normdelen en de verhouding van NEN 1010 tot andere elektrotechnische normen. Ook leren de deelnemers de indeling van de norm kennen en kunnen ze relevante bepalingen opzoeken in NEN 1010 en NPR 5310.

Bedrijfstraining

NEN biedt de training ook aan als maatwerk bedrijfstraining op locatie. Bedrijven kunnen de onderwerpen naar wens uitbreiden en aanpassen aan het opleidingsniveau en de werkervaring van de medewerkers. Het is ook mogelijk om delen van reguliere trainingen te combineren. Bedrijfstrainingen zijn financieel voordeliger vanaf 6 medewerkers.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN Training & Advies, telefoon (015) 2 690 188 of e-mail training@nen.nl

>> Aanmelden training NEN 1010 in de praktijk

Eerder door u bekeken