Vlees en vleesproducten

Op internationaal (ISO) niveau zijn normen ontwikkeld voor vlees en vleesproducten. De normen gaan vooral over analysemethoden voor dierlijke producten, bijvoorbeeld: vlees, kip, vis en eieren.

Het normalisatiewerk vindt in internationaal verband plaats in de volgende normcommissie: ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products. Nederland is momenteel niet actief betrokken bij deze internationale normcommissie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN AgroFood & Consument, telefoon (015) 2 690 351, e-mail afc@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of meer informatie

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid:

Marcel de Vreeze

(015) 2 690 125

afc@nen.nl

Vragen? Wij helpen u graag.


NEN Klantenservice
Voor vragen over het bestellen van normen en/of online oplossingen.

015 - 2 690 391

klantenservice@nen.nl


NEN Landbouw & Levensmiddelen
Voor inhoudelijke vragen over AgroFoodnormen en deelname aan normcommissies.

015 - 2 690 351

afc@nen.nl