Vlees en vleesproducten

Op internationaal (ISO) niveau zijn normen ontwikkeld voor vlees en vleesproducten. De normen gaan vooral over analysemethoden voor dierlijke producten, bijvoorbeeld: vlees, kip, vis en eieren.

Het normalisatiewerk vindt in internationaal verband plaats in de volgende normcommissie: ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products. Nederland is momenteel niet actief betrokken bij deze internationale normcommissie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN AgroFood & Consument, telefoon (015) 2 690 351, e-mail afc@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of meer informatie

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid:

Marcel de Vreeze

(015) 2 690 125

afc@nen.nl

Handbook ISO 22000

How to use ISO 22000 - Food safety management systems

Het ISO-handboek is een praktische uitgave voor alle MKB’ers in de levensmiddelensector.

Lees meer
Bestel de gids

Nieuwsberichten

Specificatie transport en opslag onder ISO 22000

24-04-2017 Er komt een nieuwe norm voor transport en opslag van producten en materialen uit de voedselketen. Da...

Normen voor zuivelmicrobiologie herzien en gepubliceerd

28-02-2017 De herziene uitgave van vier nationale normen over zuivelmicrobiologie zijn gepubliceerd. Deze norme...

NTA voor voedselveiligheid in transport en opslag gepubliceerd

04-01-2017 Het afgelopen half jaar heeft een groep internationale belanghebbenden samengewerkt aan een nieuw do...

Meer nieuws