Vlees en vleesproducten

Op internationaal (ISO) niveau zijn normen ontwikkeld voor vlees en vleesproducten. De normen gaan vooral over analysemethoden voor dierlijke producten, bijvoorbeeld: vlees, kip, vis en eieren.

Het normalisatiewerk vindt in internationaal verband plaats in de volgende normcommissie: ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products. Nederland is momenteel niet actief betrokken bij deze internationale normcommissie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel de Vreeze, AgroFood & Consument, telefoon (015) 2 690 125, e-mail marcel.devreeze@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of meer informatie

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid:

Marcel de Vreeze

(015) 2 690 125

marcel.devreeze@nen.nl

Handbook ISO 22000

How to use ISO 22000 - Food safety management systems

Het ISO-handboek is een praktische uitgave voor alle MKB’ers in de levensmiddelensector.

Lees meer
Bestel de gids

Nieuwsberichten

Lidstaten EU steunen Autoriteit Voedselveiligheid

28-11-2016 In een nieuwe verbintenisverklaring hebben EU-lidstaten hun steun aan de Europese Autoriteit voor Vo...

ISO/PC Chain of Custody opgericht

28-11-2016 Er worden grote stappen gezet rond het Chain of Custody (CoC) voorstel van NEN dat onlangs door ISO ...

Nieuwe voorwaarden programma opslag en distributie

28-11-2016 ISO 22000 bevat een managementsysteem voor specifieke voedselveiligheidsvereisten voor organisaties....

Meer nieuws