Vlees en vleesproducten

Op internationaal (ISO) niveau zijn normen ontwikkeld voor vlees en vleesproducten. De normen gaan vooral over analysemethoden voor dierlijke producten, bijvoorbeeld: vlees, kip, vis en eieren.

Het normalisatiewerk vindt in internationaal verband plaats in de volgende normcommissie: ISO/TC 34/SC 6 - Meat, poultry, fish, eggs and their products. Nederland is momenteel niet actief betrokken bij deze internationale normcommissie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NEN AgroFood & Consument, telefoon (015) 2 690 351, e-mail afc@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Contact of meer informatie

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid:

Marcel de Vreeze

(015) 2 690 125

afc@nen.nl

Handbook ISO 22000

How to use ISO 22000 - Food safety management systems

Het ISO-handboek is een praktische uitgave voor alle MKB’ers in de levensmiddelensector.

Lees meer
Bestel de gids

Nieuwsberichten

Voorstel ISO norm natuurlijke antimicrobiële stoffen

21-08-2017 Iran heeft bij ISO een voorstel ingediend voor een nieuwe norm over natuurlijke antimicrobiële stoff...

NEN commissie bepaalt standpunt ISO/DIS 22000 foodsafety

28-06-2017 ISO 22000, de internationale norm voor management van voedselveiligheid, wordt herschreven. De ISO-l...

CEN keurt norm bepaling minerale oliën in voeding goed

28-06-2017 CEN heeft recentelijk de tekst van een nieuwe norm met een analysemethode voor minerale olie in plan...

Meer nieuws