ICT

Nieuwe ICT-normen

Wilt u weten welke nieuwe ICT-normen gepubliceerd zijn? We hebben speciaal voor u een overzicht samengesteld met de laatste verschenen normen.

Bekijk nieuwe normen

Normcommissies

Wie deelneemt aan normalisatie, beslist mee over de inhoud van de afspraken en is als eerste geïnformeerd over nieuwe initiatieven.

• Normcommissies op het gebied van ICT
• Meedoen aan normalisatie
• Gratis lidmaatschap voor Young Professionals

Trainingen voor de ICT-professional

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw praktijk en kennisniveau. Ook als die veranderen tijdens uw loopbaan.
Leren - werken - groeien. Het is een continu proces. Of u als ICT-professional nu voor het eerst aan de slag gaat met normen of wilt weten wat er verandert met de komst van een nieuwe editie van een norm, NEN heeft een passende training voor u.

De docenten zijn experts binnen hun vakgebied en veelgevraagde sprekers. Bijna alle docenten schrijven mee aan de norm. Ze kennen de inhoud als geen ander. Dat heeft als direct voordeel dat u de leerstof sneller begrijpt en kunt toepassen.

Top ICT-normen

Contact Kennis & Informatiediensten

Meer informatie over normalisatie of over deelnemen aan een normcommissie?
Neem dan contact met met Secretariaat Kennis & Informatiediensten

kid@nen.nl

(015) 2 690 200

Workshop NEN Connect

Wilt u slimmer met normen werken? Kom dan naar de gratis NEN Connect workshop in Delft. Leer in slechts 3 uur hoe u makkelijk normen gebruikt en beheert

De workshop NEN Connect vindt plaats op
donderdag 16 april 2020.

Bekijk programma en aanmelden