Kom meer te weten over de toekomst van privacy en normen op 4 oktober 2016

30-08-2016 Cyber security en privacy zijn termen die de laatste tijd veelvuldig in het nieuws zijn, maar waar ook veel vragen over zijn. Bijvoorbeeld, welke normen moet een privacy officer gebruiken om te voldoen aan de EU data beveiligingsrichtlijnen? En welke controles zijn nodig voor leveranciers van cloudservices om data veilig in de cloud te kunnen zetten? Deze en andere vragen worden besproken tijdens de informatiebijeenkomst over de toekomst van privacy en normen op 4 oktober bij NEN.

Tijdens de jaarlijkse informatiebijeenkomst van de NEN-commissie ‘Informatiebeveiliging, Cyber security en Privacy’ worden verschillende internationale normen besproken in het kader van de ‘General data protection regulations’. Ook wordt verteld hoe de normen kunnen helpen bij het implementeren van deze EU ‘regulations’.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 – 17.00 uur bij NEN te Delft. Er worden presentaties gegeven door mevr. Bognar (ING) en dhr. Donga (ING), dhr. Franken (Academisch Medisch Centrum Amsterdam), dhr. Fransen (TNO) en dhr. Hoepman (Privacy & Identity Lab). Tot slot is er gelegenheid om met elkaar te sparren over vragen en ideeën in de vorm van een discussie. Deelnemers krijgen na afloop een hapje en drankje aangeboden door NEN.

Meer informatie en deelnemen

Bekijk het complete programma, meer informatie en aanmelding de evenementenpagina. De kosten voor deelname aan deze middag zijn € 120,- (excl. BTW). Voor vragen over het evenement: NEN Evenementen, telefoon (015) 2 690 422 of e-mail evenementen@nen.nl.
Voor informatie over deze normen of over het normalisatieproces: Jan Rietveld, consultant Kennis & Informatiediensten, telefoon (015) 2 690 376 of e-mail kid@nen.nl.

Meepraten over de inhoud van normen

Wilt u als belanghebbende partij meepraten over de ontwikkeling van normen op dit gebied? De normcommissie ‘Informatiebeveiliging, Cyber security en Privacy’ houdt zich bezig met het vaststellen van nationale normen voor informatiebeveiliging en cryptografie. Ook bepaalt zij het Nederlandse standpunt over de internationale en Europese normen die in ontwikkeling zijn. Stuur voor deelname aan of meer informatie over deze commissie een mail naar kid@nen.nl.

Eerder door u bekeken

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Rietveld.

(015) 2 690 376

kid@nen.nl


Ook interessant voor u