NEN kennispartner van Dataprotectie & Privacy congres

31-10-2019 Van AVG compliant naar het aantoonbaar in control blijven. Belangrijke instrumenten voor deze stap zijn: een heldere privacy strategie, een juiste governance en het verantwoord en slim gebruiken van beschikbare data. Data en nieuwe technologieën bieden onvoorziene mogelijkheden en kansen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Hoe krijgt en houd u zicht op alle data in uw organisatie? Wat is de impact van de AVG? Deze vragen komen onder andere uitgebreid aan bod tijdens het Dataprotectie & Privacy congres op 14 en 15 november in Utrecht.

NEN is een van de kennispartners van het congres. Normen bieden een betrouwbaar kader voor het verzamelen, opslaan en verwerken van privacygevoelige data. Veel onderwerpen in de AVG kunt u borgen in een informatiebeveiligingssysteem. ISO 27001 ondersteunt uw organisatie om op een gestructureerde wijze een informatiebeveiligingssysteem op te zetten. Speciaal voor de zorgsector is NEN 7510 ontwikkeld. Hierin is specifiek voor Nederlandse zorginstellingen en hun toeleveranciers omschreven hoe zij gegevensbescherming zo goed mogelijk kunnen regelen. Elke bezoeker aan het congres krijgt toegang tot een online leeromgeving, waar zij informatie vinden over hoe normen kunnen ondersteunen bij de implementatie van de AVG.

Programma

Tijdens het Dataprotectie & Privacy congres krijgt u handvatten voor het aantoonbaar en in control blijven en uw data governance. U kunt kiezen uit 18 kennissessies, onderverdeeld in drie categorieën: data privacy, data security en data & technologie. Na deze 2 dagen bent u volledig op de hoogte van next step compliance, data delen, de kansen van nieuwe digitale technologieën en de toekomst van privacy. Bekijk het complete programma

Bestel kaarten

Wilt u dit congres graag bijwonen? U kunt kaarten bestellen voor beide dagen of u kunt kiezen om alleen dag twee (workshopdag) bij te wonen. Bestel uw kaarten.

Eerder door u bekeken