NEN-docent spreekt tijdens Industrial Cyber Security Event

12-02-2019 Bedrijven zien steeds vaker in dat ze “iets” moeten gaan doen op het gebied van cyber security om hun primaire processen te beveiligen. Alleen ziet men door de bomen het bos niet meer en heeft men geen idee waar te beginnen.

Tijdens het Industrial Cyber Security Event op 14 maart 2019 in Utrecht legt NEN-docent Michael Theuerzeit uit wat de relatie is tussen de verschillende kwetsbaarheden die aanwezig zijn binnen het IACS-domein en hoe u dit op een gestructureerde wijze kunt managen met de IEC 62443 normenserie. U krijgt daarmee inzicht in hoe IEC 62443 uw bedrijf kan ondersteunen bij het verbeteren van het cyber security niveau van de IACS-omgeving.

Industrial Cyber Security 2019

Het congres geeft u een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt u inzicht te krijgen in wat het specifieke level van security voor uw organisatie is. Het congres biedt concrete oplossingen en praktische handvatten om te zorgen dat uw operationele continuïteit gewaarborgd is. Het programma bestaat verder uit onder andere een aantal sprekers vanuit de praktijk zoals Rijkswaterstaat, DSM en URENCO Nederland.

Voor wie?

Het congres is vooral interessant voor managers en senior specialisten die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen rondom het beveiligen van hun Industriële Automatisering en Controle Systemen ter bescherming van de operationele continuïteit van hun organisatie. Bijvoorbeeld Plant Managers, Cyber Security Officers, Operation Managers of Industrial Automation Managers.

Kosteloos aanmelden

U kunt zich als eindgebruiker kosteloos voor het Industrial Cyber Security event aanmelden indien u namens uw organisatie betrokken bent bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten over het congresonderwerp. Bekijk de voorwaarden en schrijf u kosteloos in.

Over de spreker

Michael Theuerzeit is Security Consultant bij Hudson Cybertec en is een van de docenten van de driedaagse training IEC 62443: Cyber security for Industrial Automation and Control Systems. Hij is dagelijks betrokken bij het oplossen van cyber security uitdagingen bij bedrijven in de vitale infrastructuur, waaronder Olie & Gas en Water. Hij heeft veel ervaring met risicoanalyses, ontwikkelen van security beleid en procedures. Michael is regelmatig gastdocent aan de Haagse Hogeschool en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van diverse trainingen en het spreken op internationale seminars. Ook is hij lid van het NEN Industrieel Platform Cyber Security.

Eerder door u bekeken