ISO 27001: informatiebeveiliging

Normen uitgelicht

Webtool managementsystemen

Webtool Managementsystemen: uw hulp bij o.m. informatiebeveiliging

Het belang van informatiebeveiliging blijft toenemen. Met dagelijks nieuws over hackers en informatielekken in het achterhoofd is het van essentieel belang dat u binnen uw organisatie de informatiebeveiliging goed op orde heeft. Dat kan nu met de webtool Managementsystemen! De webtool biedt u niet alleen direct toegang tot NEN-EN-ISO 27001 en NEN-EN-ISO 27002. U kunt ook taken aan iemand toekennen, online notities maken en actielijsten exporteren.

Bestel en start direct

NEN Connect Informatiebeveiliging

Het actueel houden van normen is een tijdrovende klus, maar dat hoeft niet zo te zijn! Met NEN Connect Informatiebeveiliging heeft u online toegang tot uw normencollectie. Zonder dat u ernaar om hoeft te kijken en voor een vast bedrag per jaar. De normen in NEN Connect zijn altijd actueel en de vervallen versies blijven beschikbaar.

Voordelen NEN Connect

  • Altijd en overal uw normen bij de hand
  • Automatische update van deze normen
  • Printmogelijkheid
  • Automatisch bericht bij een herziening
  • Ook vervallen normversies beschikbaar

Bestel direct

Normcommissie uitgelicht

Informatiebeveiliging, Cyber security en Privacy

De normcommissie Informatiebeveiliging, Cyber security en Privacy houdt zich bezig met het vaststellen van nationale normen voor informatiebeveiliging en cryptografie. De normcommissie bepaalt het Nederlandse standpunt en het vaststellen van commentaar over de internationale normen en Europese normen die in ontwikkeling zijn.

Eerder door u bekeken

Vragen over informatiebeveiliging?

Voor informatie over
ISO 27001 informatiebeveiliging of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid, neem dan contact op met Jolien van Zetten.

(015) 2 690 200

kid@nen.nl

Vragen over informatiebeveiliging in de zorg?

Voor informatie over NEN 7510 Informatiebeveiliging in de zorg of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid, neem dan contact op met Marlou Bijlsma.

(015) 2 690 264

marlou.bijlsma@nen.nl