Actiepakket informatiebeveiliging (Nederlandstalig)

Bestel het actiepakket Informatiebeveiliging, bestaand uit NEN-ISO/IEC 27001en NEN-ISO/IEC 27002, en ontvang ruim 15% korting!

NEN-ISO/IEC 27001
NEN-ISO/IEC 27001 specificeert eisen voor het implementeren, onderhouden en verbeteren van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke organisaties. De norm bevat ook de voorschriften voor de beoordeling en behandeling van veiligheidsrisico's. De voorschriften zijn generiek en gelden voor elk type organisatie.

NEN-ISO/IEC 27002
NEN-ISO/IEC 27002 geeft richtlijnen en algemene principes voor het initiƫren, implementeren, handhaven en verbeteren van de informatiebeveiliging in een organisatie. De doelstellingen die in deze internationale norm worden beschreven geven generale richtlijnen voor de algemeen aanvaarde doelen van informatiebeveiliging. De beheersdoelstellingen en beheersmaatregelen van deze internationale norm zijn bedoeld voor implementatie om te voldoen aan de eisen die in een risicobeoordeling zijn vastgesteld.

  • Bestel actiepakket informatiebeveiliging (PDF)
  • Bestel actiepakket informatiebeveiliging (papier)

Eerder door u bekeken

Vragen over informatiebeveiliging?

Voor informatie over
ISO 27001 informatiebeveiliging of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid, neem dan contact op met Jolien van Zetten.

(015) 2 690 200

kid@nen.nl

Vragen over informatiebeveiliging in de zorg?

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als normcommissielid. Neem contact op met Kars Jansen.

(015) 2 690 261

kars.jansen@nen.nl

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen en antwoorden op het gebied van informatiebeveiliging en standaardisatie.
Bekijk FAQ informatiebeveiliging

Normontwikkeling